Ziua Logo
  Nr. 4518 de joi, 23 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Lobont sta sase luni
Portarul lui Dinamo si al nationalei va lipsi aproape o jumatate de an in urma accidentarii pe care a suferit-o marti dupa-amiaza, la meciul din "Groapa"
cu Gloria Bistrita, din etapa a 26-a a Ligii I.
Conform rapoartelor medicale, Bogdan Lobont are entorsa de genunchi si ruptura a ligamentului incrucisat anterior la piciorul drept. Lobby se va opera, cel mai probabil in Belgia, la clinica celebrului doctor Martens, unde au mai ajuns si alti dinamovisti, Fl. Bratu, Zicu si Pulhac. Lobont spune ca nu este speriat de operatia pe care o va efectua si le-a transmis fanilor, pe site-ul sau personal, sa aiba incredere in Emilian Dolha, cel care va apara pana la finalul sezonului.
"Le multumesc tuturor celor care m-au incurajat. Nu mi-e teama de operatie, sunt puternic, asa cum trebuie sa fie toti dinamovistii in acest final de campionat. Sunt convins ca Ema Dolha va fi la inaltime, pentru ca este un portar foarte valoros. Ramanem in continuare numarul 1 in Romania!", a spus Lobont, care a adaugat: "La cate gauri am avut in suflet nu mai este loc pentru inca una!". In schimb, sefii lui Dinamo sunt foarte ingrijorati pentru echipa, mai ales ca Lobont era si liderul vestiarului. "Avem un portar de valoare, Dolha, dar s-a accidentat cel mai important om al lui Dinamo, din toate punctele de vedere. Lobont ii aduna pe jucatori, era omul care ii tinea in priza. Sa ne aducem aminte ca am luat niste goluri la care Bogdan n-avea ce sa faca, iar in tur ne-a scos din multe incurcaturi", sustine Cristi Borcea. "Am pierdut un jucator esential. Imi pare rau! Ce viata avem!", a spus si Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo. Lobont a aflat verdictul medicilor dupa meciul cu Gloria, cand a efectuat un control la o clinica privata, de unde a iesit in carje, cu piciorul drept imobilizat total pentru sustinerea genunchiului.
A r h i v a
  Retinuti la Pitesti    
  LIGA I - ETAPA A 26-A    
  Stiri pe scurt    
  Exclusi de lux din COSR    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Basescu s-ar duce in Iad (2402 afisari)
 Princeps captivus (2238 afisari)
 Mazare cenzureaza ZIUA de Constanta (1759 afisari)
 UE speriata de maciuca lui Voronin (1347 afisari)
 Teoria salariului (1178 afisari)
 Concurenta Miss Univers doar "piele si os" (2056 afisari)
 Sexy Petra Nemcova topeste, la propriu, gheata cu trupul sau gol! (FOTO) (1980 afisari)
 Masonii din Romania vor sa discute cu Basescu si cu Boc despre interesele nationale ale tarii (1755 afisari)
 Scenarii: PDL va elimina PSD de la guvernare. Ba nu, PSD va alunga PDL! (1631 afisari)
 Cheryl Cole, cea mai sexy femeie din lume! (FOTO) (1494 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02100 sec.