Ziua Logo
  Nr. 4512 de marti, 14 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Gheorghiu si Alagna au probleme in casnicie
-- Relatiile dintre soprana Angela Gheorghiu si sotul ei, tenorul Roberto Alagna, sunt tensionate, potrivit unui interviu acordat, recent, de renumitul cantaretfrancez de origine italiana, relateaza Mediafax.
Celebrul tenor, care a revenit pe scena Operei Covent Garden dupa o pauza de cinci ani, a marturisit ca nu mai vorbeste cu sotia lui nici macar prin SMS-uri. "Mi-a trimis cateva SMS-uri noaptea trecuta, pentru a-mi spune ca va veni sa petrecem Pastele impreuna, dar nu i-am raspuns. Uneori cred ca o iubesc prea mult", a declarat Roberto Alagna. El a profitat de aceasta ocazie pentru a anunta, in mod oficial, ca intentioneaza sa isi separe cariera artistica de cea a sotiei sale, precizand ca singurele proiecte muzicale la care va mai participa alaturi de soprana Angela Gheorghiu vor fi "Carmen" la Metropolitan Opera din New York si o opera de Puccini la Covent Garden din Londra. Viata cuplului este foarte agitata, cei doi artisti calatorind extrem de mult, intre resedintele lor din Franta, Romania si Elvetia. Potrivit presei britanice, limba in care cei doi artisti isi vorbesc este limba romana, despre care Roberto Alagna a marturisit ca a reusit sa o invete foarte repede.
Angela Gheorghiu este deja un "superstar" al operei inter�nationale, fiind, totodata, cel mai vandut artist de muzica clasica. Lansarea sa in strainatate a avut loc in 1992, la Covent Garden, cu "Boema", de Puccini. In acelasi an, a debutat pe scenele renumitelor Metropolitan Opera din New York si Staatsoper din Viena. De atunci, soprana a cantat pe cele mai mari scene ale lumii. Angela Gheorghiu s-a nascut pe 7 septembrie 1965, la Adjud, si a absolvit cursurile Academiei de Muzica din Bucuresti. (D.M.)
A r h i v a
  Profa ucigasa    
  Garderoba din burta unui caine    
  Promovarea imbolnaveste    
 Top afisari / comentarii 
 Cum a furat comunistul Voronin alegerile (3171 afisari)
 Lui Geoana i s-a pregatit ceva (2423 afisari)
 Razboiul noii epoci de piatra (2165 afisari)
 Va fi schimbat dl Boc? (2155 afisari)
 "Revolutia orfanilor" a fost furata, violata si ucisa (1831 afisari)
 Cele mai sexy nuduri feminine ale anului! (VEZI FOTO) (14453 afisari)
 L-a batut, l-a legat, l-a obligat sa ia Viagra si l-a violat timp de trei zile pe hotul care vroia sa-i prade coaforul (7467 afisari)
 Dupa ochiul lui Dumnezeu, cercetatorii au fotografiat si mana Lui (3069 afisari)
 Au facut sex la volan, la peste 100 de kilometri/ora! (2411 afisari)
 Inca un tanar a fost omorat in bataie la Chisinau de militienii lui Voronin (2205 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01152 sec.