Ziua Logo
  Nr. 4509 de vineri, 10 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Costea - Dinamo 2-0
-- Oltenii batura cainii
Aproximativ 3000 de suporteri ai Universitatii s-au strans miercuri noapte, dupa meciul cu Dinamo, in fata Primariei pentru a sarbatori prima victorie dupa mai bine de cinci ani de zile in fata "cainilor rosii". Fanii au venit imediat dupa meci cu masinile in fata Primariei, unde au strigat impotriva rivalilor din Bucuresti si si-au manifestat bucuria cu ajutorul unor goarne si a claxoanelor. Fanii olteni au facut spectacol si pe stadion, aproape 25.000 de spectatori fiind prezenti la meci. "Cu asemenea suporteri te simti fotbalist cu adevarat", a spus Fl. Costea, omul partidei.
In ciuda euforiei generale, patronul oltenilor Adrian Mititelu a declarat ca Universitatea nu are sanse la titlu. "Am vazut o echipa mare in devenire. Dinamo era un complex mult mai mare decat am vrut noi sa recunoastem si pe mine aceasta presiune m-a tocat saptamana asta. Nu ma gandesc la titlu. Degeaba ne gandim, pentru ca stim ca nu avem nicio sansa la titlu. Noi trebuie sa ne gandim la locul trei, ar fi onorant acest loc pentru noi.
Nu vreau sa ne imbatam, am avut multe betii in acesti patru ani si dupa aceea m-am trezit la realitate", a spus Mititelu. La randul sau, antrenorul italian Nicolo Napoli a facut si el o declaratie socanta. "In acest moment, nu pot sa promit ca voi ramane la Universitatea Craiova decat pana pe 30 iunie, cand imi expira contractul. Acum, ne intereseaza sa castigam meciurile pe care le avem de jucat, nu e important contractul", a spus Napoli.
Rednic: Am dominat!
Antrenorul lui Dinamo a declarat ca echipa sa a prins o zi mai slaba la Craiova, insa a mentionat ca mai sunt 11 meciuri pana la final si trebuie sa faca totul pentru a castiga. "Craiova este o echipa foarte buna, cu jucatori extraordinari, care pot sa se lupte la titlu din acest sezon.
Nu cred ca presiunea a fost mare pentru noi si chiar daca am ramas in 10 (n.r. - Cl. Niculescu a fost eliminat in minutul 70), am dominat jocul. Poate am prins o zi mai slaba, dar mai avem 11 jocuri si trebuie sa facem totul sa castigam. Craiova a meritat victoria si cred ca fratii Costea vor ajunge mari jucatori", a declarat Rednic. La randul sau, actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat ca si-ar dori la Dinamo cativa fotbalisti de la Craiova si a precizat ca "Universitatea a intrat in lupta pentru titlu".
11 raniti in Banie
Jandarmeria din Craiova a aplicat sapte amenzi contraventionale in valoare totala de 4450 de lei, in urma incidentelor petrecute cu ocazia meciului Universitatea - Dinamo, soldate cu 11 raniti usor, trei suporteri craioveni, doi jandarmi si sase agenti de paza. Incidentele au avut loc inaintea si in timpul meciului. Fanii dinamovisti s-au batut intre ei la inceputul partidei, apoi au aruncat cu bucati de beton desprinse din treptele scarilor spre spectatorii olteni si cu bucati de scaune spre agentii de paza. Galeria lui Dinamo a fost evacuata la pauza. Jandarmeria a mai aplicat si suporterilor craioveni doua amenzi contraventionale pentru comercializarea biletelor de acces la meci la suprapret. De asemenea, un suporter oltean a fost surprins de jandarmi in timp ce incerca sa intre pe stadion cu trei obiecte artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice.
Pagina realizata de Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Poker cu Piti    1 comentariu
  Mutu: Ma asteptam    
     
  Stiri pe scurt    
  Asta e Rapidul!    
  Copos atacat de Arman    
  LIGA I    
 Top afisari / comentarii 
 Increngatura (3234 afisari)
 Friptura de miel (2897 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2841 afisari)
 Un actor grabit (2765 afisari)
 Lacat pe Basarabia (2460 afisari)
 Procurorii lui Voronin transmit numele romanului arestat: Johnattan Jerusalayem Netanyahu (2261 afisari)
 Patrick Swayze a slabit ingrozitor, ajungand la doar 47 de kilograme! (FOTO) (2258 afisari)
 Cum au falsificat comunistii alegerile din Republica Moldova (VIDEO) (2131 afisari)
 Angelina Jolie l-a anuntat pe Brad ca vrea sa faca sex si cu alti barbati! (2004 afisari)
 Adrian Mutu, acuzat ca a lasat-o insarcinata pe iubita unui coleg de la Fiorentina (1834 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00936 sec.