Ziua Logo
  Nr. 4509 de vineri, 10 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Mutu: Ma asteptam
-- Jucatorii echipei nationale au vorbit cu un usor regret despre indepartarea lui Piturca de la carma reprezentativei. Adrian Mutu a negat din nou conflictele cu Piti, dar a admis ca au existat niste "probleme extra-calcio".
"Intr-un fel, ma asteptam dupa toata atmosfera creata si inainte, si dupa aceste meciuri. Imi pare rau, am lucrat foarte bine cu dansul, am avut o relatie buna in ciuda a tot ceea ce s-a spus. Ii urez bafta multa in tot ceea ce va face.
Nu cred ca era necesara aceasta schimbare si Federatia nu cred ca a dorit sa dea satisfactie suporterilor echipei nationale. Ei au judecat la rece si au facut ce au considerat ca e mai bine. Putea sa incheie aceasta campanie de calificare, dar pierzand sansele de calificare, cei de la Federatie poate au dorit sa-i dea timp de acomodare noului selectioner", a spus Mutu GSPTV. "Piturca te facea sa te simti in largul tau. M-a luat la echipa nationala de tineret cand eram cu trei ani mai tanar si m-a titularizat in echipa nationala, intr-un meci cu Moldova, din 1999. Pe plan fotbalistic nu am avut probleme, dar au mai fost unele <<extra-calcio>>", a completat Mutu. "In urma rezultatelor, ne asteptam cu totii. Nu doar el este vinovat, ci noi toti. Victor Piturca mi-a dat increderea de care aveam nevoie, iar tactica sa a fost foarte buna pentru mine. Piturca are merite foarte mari la echipa nationala, e un luptator si a incercat sa faca ce e mai bun", a spus si Ciprian Marica.
"Cred ca ar fi trebuit sa continuam cu Victor Piturca. Nu am pierdut calificarea pentru ca nu avem valoare sau ca nu am jucat bine. Eu cred ca nu am mai avut sansa si toate s-au intors impotriva noastra. Am ratat sansa de a ajunge la Mondiale pentru ca am jucat prost, dar nu putem spune ca Piturca este cel care ne-a privat de acest lucru", a comentat si Dorin Goian. (B.G.)
A r h i v a
  Poker cu Piti    1 comentariu
     
  Stiri pe scurt    
  Costea - Dinamo 2-0    
  Asta e Rapidul!    
  Copos atacat de Arman    
  LIGA I    
 Top afisari / comentarii 
 Increngatura (3234 afisari)
 Friptura de miel (2897 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2841 afisari)
 Un actor grabit (2765 afisari)
 Lacat pe Basarabia (2460 afisari)
 Procurorii lui Voronin transmit numele romanului arestat: Johnattan Jerusalayem Netanyahu (2261 afisari)
 Patrick Swayze a slabit ingrozitor, ajungand la doar 47 de kilograme! (FOTO) (2258 afisari)
 Cum au falsificat comunistii alegerile din Republica Moldova (VIDEO) (2131 afisari)
 Angelina Jolie l-a anuntat pe Brad ca vrea sa faca sex si cu alti barbati! (2004 afisari)
 Adrian Mutu, acuzat ca a lasat-o insarcinata pe iubita unui coleg de la Fiorentina (1834 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.