Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
Strategia energetica in CSAT
-- Ministerul Economiei va prezenta in urmatoarea sedinta a CSAT strategia privind restructurarea sectorului de productie a energiei din Romania, proiect care este aproape finalizat, a declarat, ministrul de resort, Adriean Videanu.
"Suntem aproape gata cu restructurarea productiei de energie. Acest lucru trebuie discutat cu fiecare companie din subordinea Ministerului Economiei din zona productiei de energie. Ma intereseaza opinia managerilor. Voi informa CSAT in urmatoarea sedinta asupra acestor decizii, apoi vom incepe dezbaterea publica", a spus ministrul Economiei. De asemenea, Videanu a declarat ca Ministerul de Finante are un proiect privind arieratele mai multor companii de stat, care inregistreaza datorii foarte mari la bugetul de stat, printre care si Compania Nationala a Huilei (CNH), pentru ca multe arierate nu au nicio sansa sa fie colectate. Totodata, el a precizat faptul ca Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare, Compania Nationala a Uraniului si Compania Nationala a Huilei vor fi companiile din subordinea Ministerului Economiei ce vor fi monitorizate, la solicitarea Fondului Monetar International pentru ca primesc subventii.
Videanu a mai declarat ca autoritatile vor lua o decizie in legatura cu amplasamentul viitoarei centrale nucleare in luna septembrie a acestui an si intentioneaza sa demareze acest proiect mai devreme de anul 2020. La evenimentul de lansare a companiei EnergoNu�clear, cea care va construi reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, au fost prezenti si secretarul de stat din Ministerul Economiei Tudor Serban precum si directorul Societatii Nationale Nuclear�electrica (operatorul centralei atomice de la Cernavoda) Pompiliu Budulan. (G.M)
A r h i v a
  Codul apocalipsei fiscale    3 comentarii
  Amanare la Fondul Proprietatea    
  Premierul bate obrazul analistilor    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00916 sec.