Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea in nordul si estul tarii, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse
si descarcari electrice.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 2 si 11 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 6-8 grade.
LA MUNTE
astazi
Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, cand, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

maine
Vremea se va mentine calda. Cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restranse va ploua. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.
COMENTARIU
Persistenta campului de presiune ridicata si a masei de aer cald va determina o vreme in continuare frumoasa in zona tarii noastre, cu valori termice peste normele climatologice ale perioadei si cu ploi putine si slabe cantitativ. Totusi, treptat, aerul mai rece dinspre nord-estul continentului va aduce o scadere usoara a valorilor de temperatura, mai ales in regiunile extracarpatice.
Meteorolog, Florinela Georgescu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.