Ziua Logo
  Nr. 4503 de vineri, 3 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Fabrica de soferi Arges
Prefectura Arges a trimis, ieri, Judecatoriei Pitesti, alte zece dosare ale unor persoane suspectate ca ar fi obtinut permisele de conducere in mod ilegal. Potrivit prefectului Marcel Proca, numarul total al dosarelor trimise catre instanta a ajuns, in prezent, la 86, iar cel al dosarelor verificate este de 1.300 dintr-un total de 3.500. Pana ieri, 16 persoane ale caror permise au fost suspendate au predat permisele auto. "Actiunea s-a dovedit a fi un succes, iar cei vizati ca trebuie sa depuna carnetele au inteles mesajul", a spus Proca. (R.M.)
Ancheta diplomelor
Politistii din Timis au ridicat, ieri, mai multe dosare de la Facultatea de Economie a Universitatii de Vest din Timisoara, in cadrul anchetei privind diplomele false. Rectorul Universitatii, Ioan Talpos, a declarat, ieri, ca dosarele ridicate urmeaza sa fie verificate in ancheta cu privire la eliberarea unor diplome false. Recent,
actiuni similare au avut loc la sapte institutii superioare de invatamant, printre care si Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza". (R.M.)
Primar corupt
Procurorii anticoruptie din Mures l-au trimis in judecata pe primarul din Reghin, Nagy Andras, alaturi de un notar din oras si de fostii consilieri locali din perioada 2004-2008, toti fiind acuzati ca, prin mai multe schimburi si vanzari de imobile, au prejudiciat bugetul local. Nagy este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial si instigare la aceasta fapta. DNA a deferit-o Justitiei si pe Maria Sus, notar public in Reghin, acuzata de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice. (R.M.)
Betie dubla la volan
Un taximetrist din orasul argesean Costesti a fost prins conducand sub influenta alcoolului de doua ori in decurs de 24 de ore. In seara zilei de 31 martie, el a refuzat recoltarea de probe biologice, motiv pentru care politistii i-au intocmit dosar penal si i-au suspendat permisul de conducere. Totusi, la mai putin de 24 de ore de la prima infractiune, taximetristul a fost depistat din nou in trafic, conducand acelasi autoturism si tot baut, astfel ca s-a ales cu inca un dosar penal. (A.N.P.)
Politisti corupti
Doi politisti ilfoveni au fost retinuti pentru 24 de ore, de ofiterii DGA, pentru ca cereau si primeau bani de la conducatorii din trafic pentru a nu-i amenda conform legii, ei urmand sa fie prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva. Cei doi politisti care faceau parte din I.P.J. Ilfov - Serviciul Politiei Rutiere, au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita 200 de lei, in Voluntari, de la un conducator auto care trecuse peste linia continua. (R.M.)
 Afisari: 105  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Guvernul si-a bagat penalu-n casa    1 comentariu
  Norocoasa nu se simte    1 comentariu
  Nica s-a descotorosit de procurorii de la DGA    
  Puscarie pentru calomnierea mortilor    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Decapitare marca DNA (3604 afisari)
 Ofensiva lui Tökes continua cu Voivodina (2310 afisari)
 Eurodeputatii unguri suparati pe cei romani (1658 afisari)
 Boc ne-a dat dreptate (1217 afisari)
 Unii intra, altii ies (1213 afisari)
 Gigi Becali a fost arestat preventiv pentru 29 de zile (1917 afisari)
 Afganistan: Capitanul Petre Tiberius a fost ucis intr-un schimb de focuri cu talibanii (1372 afisari)
 Cazul Becali: Procurorii au făcut publice imaginile din momentul sechestrării (VIDEO) (1347 afisari)
 Suceava: Indragostita lulea, o fata de 17 ani a fugit de acasa cu iubitul ei sexagenar (1259 afisari)
 Mereu suprinzator, Berlusconi i-a "spart timpanele" reginei Marii Britanii (VIDEO) (1237 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00887 sec.