Ziua Logo
  Nr. 4503 de vineri, 3 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Infrangere si la "B"
In afara de umilinta de la Klagenfurt a nationalei, Romania a mai bifat miercuri seara o infrangere, la nivel de selctionata B. "Tricolorii" antrenati de Valeriu Rachita au pierdut la Rio Maior, scor 0-2 cu Portugalia B (Eliseu 24, Yannick 88). Rachita i-a folosit pe Tatarusanu (68 Vatca) - Dananae, Abrudan, Moti, Latovlevici - Curtean (46 I. Iordache), Herea, C. Lazar, Prepelita (61 Al. Pacurar) - B. Stancu (68 Dina), Varga (46 Balan).
Ribery salvatorul
Reprezentativa "cocosului galic" a invins miercuri seara, la Paris, cu 1-0 pe Lituania (Ribery 75) si a urcat pe locul 2 in grupa a 7-a. Raymond Domenech a folosit echipa Mandanda - Sagna, Squillaci, Gallas, Evra - A. Diarra, L. Diarra - Luyindula (69 Gignac), Gourcuff (57 Benzema), Ribery - Henry. De partea cealalta, portughezul Jose Couceiro a mizat pe Karcemarskas - Alunderis, Zaliukas, Skerla, Klimavicius - Semberas, Pilibaitis (82 Velicka) - Sernas, Kalonas (59 Savenas), Mikoliunas (65 D. Cesnaukis) - Danilevicius. Serbia, liderul grupei, a invins intr-un meci amical pe Suedia, cu 2-0 (Zigic 1 si Jankovic 82). Radomir Antic i-a folosit pe Disljenkovic (Isailovic) - Ivanovic, Vidic, Subotic, Obradovic (Kolarov) - Stankovic (Kacar), Kuzma�novic, Krasic, M. Jovanovic (Ninkovic) - Zigic (Jankovic), Lazovic (Pantelic).
CONTRA S-A RETRAS
"Gurita" si-a anuntat retragerea de la nationala la finalul partidei cu Austria,
dupa 13 ani in care a imbracat tricoul Romaniei. In varsta de 34 de ani, Cosmin Contra a evoluat de 72 de ori pentru prima reprezentativa (inclusiv la doua turnee finale ale CE, in 2000 si in 2008), pentru care a marcat sapte goluri. "Imi pare rau ca trebuie sa ma retrag dupa o asemenea infrangere, dar asta este viata si trebuie sa merg inainte. S-au dus sansele noastre de calificare la Mondiale. Am avut momente grele ca atunci cand s-a pierdut califiarea la barajul cu Slovenia.
Nu stiu ce se intampla cu Nationala, dar rezultatele arata ca echipa atata poate in acest moment. Dupa 13-14 ani la nationala mi-a fost foarte greu, dar le-am spus colegilor ca le multumesc pentru tot", a spus Contra.
A DEBUTAT NICU
Mijlocasul de la Hertha Berlin a debutat miercuri seara in nationala, intrand in minutul 84 al meciului cu Austria in locul lui Nicolita. Maximilian Nicu, nascut in Germania, a obtinut cetatenia romana acum doua saptamani si a mai facut parte din lot si la meciul cu Serbia, din
28 martie, cand nu a fost folosit. "Daca eram in locul lui Nicu, decat sa joc sapte-opt minute, eu ma imbracam si plecam, dar i-a dat o palma morala lui Piturca. A demonstrat ca are caracter si ca e un baiat cu mult bun simt", a spus seful LPF, Dumitru Dragomir. "N-aveam ce face mai mult in cele cateva minute. Sper sa mai fiu convocat si data viitoare sa ajut mai mult", a spus Nicu.
Timisoara la TAS
Oficialii clubului banatean au fost prezenti ieri la Lausanne, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pentru a-si apara cauza in privinta celor sase puncte pierdute ca urmare a unei decizii FIFA. Marian Iancu, patronul clubului, s-a declarat incantat de felul in care s-au desfasurat audierile. "Urmeaza ca instanta sa se pronunte in urmatoarele saptamani.
A fost o instanta de judecata completa si complexa, care ne-a dat posibilitatea, fiind un tribunal respectabil, sa ne aparam. Am atacat decizia FIFA, atat din punct de vedere procedural, cat si din punct de vedere formal. Singura problema care ma face sa fiu destul de rezervat, este adresa aceea ticaloasa semnata de FRF, prin care cere in mod indubitabil sa ne respinga recursul si sa nu anuleze sanctiunea de 6 puncte.
Mi-e frica de aceasta adresa, desi sper ca prin documentele pe care le-am depus sa diluam putin din impactul acestuia", a declarat Iancu. (B.G.)
Incepe etapa
Astazi este programat primul meci al etapei a 22-a din Liga I, Farul - Poli Iasi, de la ora 18, in direct la GSPTV. Celelalte meciuri se joaca maine si poimaine, dupa urmatorul program: Unirea Urziceni - CS Otopeni (ora 12 - GSPTV), FC Timisoara - Gloria Buzau (ora 14 - GSPTV), CFR Cluj - FC Vaslui (ora 16 - GSPTV), FC Arges - Pandurii (ora 18 - netelevizat), Steaua - Gloria Bistrita (ora 18,30 - GSPTV), Dinamo - Rapid (ora 21 - Antena 1) - toate sambata, Otelul - Univ. Craiova (ora 17 - GSPTV), FC Brasov - Gaz Metan (ora 20,30 - GSPTV) - ambele duminica. (B.G.)
 Afisari: 112  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Mart, acasa!    5 comentarii
  Delirul lui Piturca    5 comentarii
  Hagi se incalzeste    1 comentariu
  PRELIMINARIILE CM 2010 - ZONA EUROPA (rezultate si marcatori)    
 Top afisari / comentarii 
 Decapitare marca DNA (3604 afisari)
 Ofensiva lui Tökes continua cu Voivodina (2310 afisari)
 Eurodeputatii unguri suparati pe cei romani (1658 afisari)
 Boc ne-a dat dreptate (1217 afisari)
 Unii intra, altii ies (1213 afisari)
 Gigi Becali a fost arestat preventiv pentru 29 de zile (1917 afisari)
 Afganistan: Capitanul Petre Tiberius a fost ucis intr-un schimb de focuri cu talibanii (1372 afisari)
 Cazul Becali: Procurorii au fãcut publice imaginile din momentul sechestrãrii (VIDEO) (1347 afisari)
 Suceava: Indragostita lulea, o fata de 17 ani a fugit de acasa cu iubitul ei sexagenar (1259 afisari)
 Mereu suprinzator, Berlusconi i-a "spart timpanele" reginei Marii Britanii (VIDEO) (1237 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01419 sec.