Ziua Logo
  Nr. 4496 de joi, 26 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Piturca l-a refuzat pe Pantelic
-- Atacantul sarb fost propus Stelei in 2002, dar actualul selectioner, pe atunci in Ghencea, a ezitat. Marko a ajuns in cele din urma la FC National, dar problemele cu "cartea verde" l-au impiedicat sa joace in Romania.
Antrenorul echipei noastre nationale nu l-a vazut pe Marko Pantelic pentru prima oara atunci cand a inceput sa se documenteze pentru meciurile cu sarbii. Pe vremea cand era antrenor la Steaua, in sezonul 2001-2002, lui Piti i-a fost propus un atacant de 22 de ani, care jucase deja la PSG, Celta Vigo si Iraklis Salonic. Fotbalistul era liber de contract si a fost adus de impresarul Zvonko Milojkovic, care acum isi aminteste: "L-am dus la Steaua si Piturca l-a pus la probe. Olaroiu, pe atunci la National, l-a vazut si el si a spus ca jucatorul nu are nevoie de verificari. L-a luat, dar au fost ceva probleme cu cartea verde. Pe atunci documentul trebuia sa ajunga la federatie pana la 1 septembrie si acest lucru nu a fost posibil". Pantelic cerea un salariu urias pentru Romania acelor ani, 250.000 de dolari, dar care fusese acceptat deja de National si platit sezoane bune lui Radu Niculescu. Din cauza problemelor legate de acte, Pantelic a plecat in Serbia, la Obilic Belgrad. A trecut apoi la Smederevo, de unde a debutat in 2003 in nationala tarii sale. Au urmat apoi Steaua Rosie Belgrad si transferul in Germania, la Hertha Berlin. Pantelic este cunoscut ca un rebel, atitudinea lui socand in repetate randuri, mai ales in perioada petrecuta in Serbia. Participa deseori la curse ilegale de masini, dar trecerea timpului si contactul cu fotbalul occidental l-au mai linistit. Acum este una dintre vedetele Herthei si va fi, probabil, folosit de Radomir Antic in meciul de la Constanta.
Ovidiu DRAGAN 
A r h i v a
  Rat: Mutu nu joaca singur    1 comentariu
  Timisoara il plateste pe Iancu    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Macel pe hoitul Doi s-un sfert (3902 afisari)
 Miza politica: Reinvierea D.A. (3350 afisari)
 Miliardar si ginerele lui Dinca "Te leaga" (2503 afisari)
 UE sare la gatul SUA (2451 afisari)
 Pitcovici si afacerile cu droguri (2359 afisari)
 Raport NASA: Lumea este amenintata in 2012 de o puternica furtuna solara cu efecte devastatoare (5400 afisari)
 Nastase: S-ar putea ca Puiu Popoviciu sa primeasca o oferta interesanta - sa cedeze actiuni pentru ca "astfel de greseli" sa nu se mai repete  (2719 afisari)
 S-a facut de cacao: Un arbitru din Romania a facut pe el in timpul unui meci de fotbal (VIDEO) (2327 afisari)
 A cautat o viata intreaga un soldat care i-a salvat viata in cel de-al Doilea Razboi Mondial (2069 afisari)
 Suflete pereche sau nu? Un test matematic v-ar putea furniza raspunsul! (1752 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00766 sec.