Ziua Logo
  Nr. 4496 de joi, 26 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Timisoara il plateste pe Iancu
-- Primarul orasului de pe Bega, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri ca nu este de acord cu decizia Consiliului Local, care a redus la jumatate (de la 9 milioane de lei la 4,5 milioane de lei) finantarea pentru FC Timisoara pentru ca banii sa fie folositi pentru reabilitarea Parcului Copiilor. Ciuhandu va avea astazi o intalnire cu Marian Iancu, la rectoratul Universitatii "Politehnica", pentru a discuta despre finantarea clubului.
"Aceasta decizie va crea doar neliniste si dezordine in cadrul echipei. Nu ma voi preta la renegocierea contractului de asociere. Eu am promis si mi-am respectat cuvantul dat, pentru ca si Iancu si l-a respectat pe al lui, cu privire la investitiile in echipa", a spus Ciuhandu in plenul Consiliului Local Timisoara. CL a aprobat marti propunerea viceprimarului Sorin Grindeanu de a injumatati suma acordata anual lui FC Timisoara, pentru ca banii economisiti sa fie acordati pentru finantarea reabilitarii Parcului Copiilor, proiectul fiind aprobat in unanimitate. Totusi, daca FC Timisoara va juca in cupele europene, este posibil sa primeasca si cele 4,5 milioane de lei, dupa cum a spus Grindeanu. Ulterior acestei propuneri, Iancu declarase: "Le reamintesc celor din CL ca exista un contract si, daca acei consilieri nu stiu sa citeasca, le reamintesc ca sunt anumite clauze care trebuie respectate. Daca exista asemenea initiative, atunci stim si noi ce avem de facut!". Curios este faptul ca, in timp ce beneficiaza de doua milioane de euro din banii publici, Iancu duce un razboi personal cu sefii FRF, legat de scandalul palmaresului, in care a platit, doar in ultimul an, despagubiri catre gruparea italianului Claudio Zambon si amenzi catre federatie de aproape 600.000 de euro! (MIG)
A r h i v a
  Rat: Mutu nu joaca singur    1 comentariu
  Piturca l-a refuzat pe Pantelic    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Macel pe hoitul Doi s-un sfert (3902 afisari)
 Miza politica: Reinvierea D.A. (3350 afisari)
 Miliardar si ginerele lui Dinca "Te leaga" (2503 afisari)
 UE sare la gatul SUA (2451 afisari)
 Pitcovici si afacerile cu droguri (2359 afisari)
 Raport NASA: Lumea este amenintata in 2012 de o puternica furtuna solara cu efecte devastatoare (5400 afisari)
 Nastase: S-ar putea ca Puiu Popoviciu sa primeasca o oferta interesanta - sa cedeze actiuni pentru ca "astfel de greseli" sa nu se mai repete  (2719 afisari)
 S-a facut de cacao: Un arbitru din Romania a facut pe el in timpul unui meci de fotbal (VIDEO) (2327 afisari)
 A cautat o viata intreaga un soldat care i-a salvat viata in cel de-al Doilea Razboi Mondial (2069 afisari)
 Suflete pereche sau nu? Un test matematic v-ar putea furniza raspunsul! (1752 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00680 sec.