Ziua Logo
  Nr. 4495 de miercuri, 25 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Opinii
EBA contra Simona Sensual
-- Cine ar castiga, oare, competitia pentru un fotoliu european intre gratioasa odrasla a presedintelui, Elena, fiica tatalui ei, si vedeta lansata de Libertatea, blonda apetisanta - Simona de la Meteo - supranumita si Sensual? La o simpla privire ajungi repede la concluzia ca meritele si calitatile o recomanda si pe Simona sa candideze, la fel ca in cazul Elenei, la Parlamentul European.
DacA Elena poate, de ce nu ar putea si Simona? Daca EBA este sustinuta, de ce nu ar fi si SISE? Poate si ea e "cunoscuta in oras" cel putin la fel de mult ca diva Elena de pe catwalk. Faptul ca fiica cea mica a presedintelui doreste sa reprezinte Romania alaturi de ceilalti 32 de parlamentari din grupul romanesc al Parlamentului European nu este, neaparat, un lucru rau. Plictisita de plimbarile intre cafenelele de pe Beller si Marriott, cu scurte opriri la Aquarium si Casa di David, in asteptarea peregrinarilor de noapte din Bamboo, Gaia sau Fratelli, Elena cea mica s-a gandit sa-si poarte posetele Vuitton, Gucci, Channel si Hermes spre Grand Place din Bruxelles. De altfel, imaginea Romaniei ar fi cu adevarat schimbata, cel putin din punct de vedere estetic, prin inlocuirea Danielei Buruiana-Aprodu cu EBA. Daca tot avem reputatia de tara cu fete frumoase, multe dintre ele exportate deja, macar am putea sa plusam la valoarea estetica a Noii Romanii. Dar, daca Elena candideaza, nu ar putea, oare, candida intr-o intrecere de nuri si Simona Sensual, Sexy Braileanca, Eva Kent, Monica Columbeanu, Alina Plugaru sau chiar Laura Andresan?
PAnA la urmA, Elena cea mica si celelalte personaje feminine ale lumii mondene si-ar putea lua ca directori de campanie electorala pe Codin Maticiuc alias Poponet, Alex Erbasu, Claudiu Patrascu, Joe sau Iri Columbeanu, fiecare dintre ei contribuind decisiv la afirmarea acestor pretioase talente ale neamului romanesc fiind playboy autohtoni cu mare priza la cititoarele de reviste glossy. EBA merita sa incerce sa adune cele 100.000 de semnaturi pana la inceputul lui aprilie. Cu siguranta, in ajutorul ei vor sari, deja au facut-o, o serie de tziptzeri ce vor dori sa isi arate sustinerea fata de odrasla prezidentiala. Foarte interesant mi se pare ca lideri de organizatii PDL importante si-au anuntat deja intentia de a strange semnaturi pentru EBA. Ma gandesc extrem de serios ca, data fiind convergenta de forte in sustinerea mezinei Basescu, nu ar strica nici ca distinsa Elena sa incerce mai mult!
De exemplu, sa candideze dupa modelul consacrat deja in Germania, Franta si Statele Unite, de Angela Merkel, S�gol�ne Royal si Hillary Clinton chiar la Presedintia Romaniei, impotriva propriului sau tata, Traian Basescu. Abia atunci va demonstra cu adevarat ca nu se mai afla sub tutela tatalui sau si ca este o fiica mult mai inteligenta decat o credem noi, carcotasii. Pana una alta, ca o consecinta a retragerii Elenei de pe lista PDL, unul dintre cei mai cunoscuti si perseverenti intelectuali critici ai Romaniei postcomuniste, Alina Mungiu-Pippidi, si-a pierdut sprijinul organizatiei Iasi, care o propusese pe listele europarlamentare ale partidului prezidential. Cine mai are nevoie de un intelectual cand poate avea o Diva? Iar in aceeasi logica de aceasta data promovata de "chitaristul" de la PNL, Renate Weber nu mai este sustinuta pentru acelasi Parlament European, probabil partidul "florii de Crin" pregatindu-se sa apeleze la vreo alta diva autohtona!?
Rares BOGDAN 
 Afisari: 596  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 6 Afiseaza toate comentariile  
Bre nene autorule !   de alwis46
Elena e unica!   de ioan-alexandru_vl
Felicitari ptr. editorial   de Tene Ionut
Subtil articolul si inteligent   de georgems
Cred ca nu mai ai frati pe acasa. Prostia ta este suficienta. Catelul meu e mai destept decat tine   de Un Agricultor
Posibilitati deschise   de srelu
A r h i v a
  Paranormalul la putere    1 comentariu
  Crin la bal sau la spital    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Capcana timp (3094 afisari)
 Secretul lui Pogea (2586 afisari)
 Armata maraie in front (2024 afisari)
 Mainile tradeaza bolile (1648 afisari)
 Radiografia lui Mitrea pune cruce PSD (1621 afisari)
 Cei mai fermi sani de pe covorul rosu (FOTO) (6698 afisari)
  Virgil Magureanu: "In zilele urmatoare se vor opera arestari spectaculoase" (5487 afisari)
 Sexy Carmen Electra, nud in inima Mexicului! (FOTO) (2219 afisari)
 Cristi Minculescu, operat din nou (2209 afisari)
 Viorel Hrebenciuc, internat de urgenta la Elias (1851 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00940 sec.