Ziua Logo
  Nr. 4493 de luni, 23 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
La ciordit cu pruncul
O tanara de 29 de ani din orasul Radauti a gasit o metoda ingenioasa de a goli rafturile unui hypermarket din Suceava. Ea a intrat in magazin ducandu-si copilul mic in carucior, aparent facand cumparaturi obisnuite, folosind caruciorul magazinului. La iesire a fost insa surprinsa transportand diverse alte produse (dulciuri, cafea, produse din carne, parfumuri, imbracaminte) ascunse sub copil si intr-un compartiment special de sub acesta. Astfel, ea a incercat sa sustraga 61 de bunuri, in valoare de 340 de lei. Femeii i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat. (A.N.P.)
Demisie fara motiv
Comandantul Politiei Craiova, comisar-sef Valentin Tanasie, a demisionat din functia de conducere pe care o ocupa la Politia Municipiului Craiova. Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Florentina Popescu, a declarat ca pana in prezent nu se cunosc motivele acestei demisii.
"Tot ce va pot spune este ca seful Politiei Craiova, Valentin Tanasie, a renuntat la functia sa. Motivele inca nu se cunosc", a declarat subcomisarul Florentina Popescu.
Interimatul la Politia Craiova va fi asigurat, pana la organizarea unui concurs, de comisarul Jane Preda, actual adjunct al lui Valentin Tanasie. (A.N.P.)
Olteanul pistolar
Doua persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Slatina, sambata noaptea, una dintre acestea fiind impuscata in umar cu un pistol cu bile, in urma unui scandal care a avut loc in comuna Brancoveni,
judetul Olt.
Conflictul a inceput intre doi barbati care erau la barul din localitate. Unul dintre ei si-a chemat in ajutor mai multi prieteni si rude. La sosirea acestora, unul dintre ei, Nicolae Constantin a scos un pistol cu bile si a tras asupra lui Constantin Danciu, din Brancoveni. Imediat dupa incident pistolarul a incercat sa fuga dar s-a rasturnat cu masina intr-un sant.
In urma incidentului, atat cel impuscat cat si soferul masinii au ajuns la spital. (M.G.)
Minereu scufundat
O barja s-a rasturnat, duminica dimineata, in Dunare, in zona Golfului Dubova din judetul Mehedinti. Accidentul s-a produs in afara canalului navigabil al Dunarii, cand una dintre cele cinci barje ale impingatorului "Stara Zagora", a lovit o stanca la intrarea in zona "Cazane". Toata incarcatura de 2036 de tone de minereu de fier transportata pe barja avariata a ajuns in Dunare. Celelalte cinci barje si impingatorul au fost ancorate la kilometrul
974 al Dunarii, de catre echipaj, iar barja avariata urmeaza sa fie recuperata de catre armator. (M.G.)
A r h i v a
  Politia - o "antichitate" de ultima generatie    1 comentariu
  Cluj, focar de jafuri armate    1 comentariu
  Rafuiala intre grupari interlope la Iasi    
 Top afisari / comentarii 
 Mostenirea lui Crin (3707 afisari)
 Crin de Cotroceni (2233 afisari)
 Nemernicie de popa (1723 afisari)
 "Doctorii in stele" dau cu subsemnatul la DNA (1696 afisari)
 Chirtoaca: Comunistii vor sa piarda alegerile (1186 afisari)
 Femei licentiate se bat pentru roluri in filme porno sau pentru o slujba in cluburi de noapte  (4855 afisari)
 Ramas fara penis, dupa ce sotia l-a prins facand sex cu prietena ei cea mai buna (3051 afisari)
 Fostul general Stanculescu, despre fuga Ceausestilor: Erau desfigurati pentru ca si-au dat seama ca nu sunt iubiti de popor (2517 afisari)
 O tanara a fost filmata in timp ce se arunca in fata metroului - IMAGINI SOCANTE (2506 afisari)
 China ingenuncheaza Trezoreria SUA (2372 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00878 sec.