Ziua Logo
  Nr. 4493 de luni, 23 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Rafuiala intre grupari interlope la Iasi
-- Noua persoane, intre care si un agent de paza, au fost ranite in urma unei altercatii petrecute, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bar din municipiul Iasi.
Potrivit Politiei, scandalul a fost provocat de doua grupari interlope rivale, iar in conflict au fost folosite arme de foc si bate. Seful Politiei Judetene Iasi, comisarul-sef Liviu Zanfirescu, a declarat ca din primele cercetari s-a stabilit ca scandalul a izbucnit pe fondul unor tensiuni mai vechi intre gruparea lui Catalin Bacauanu si a fratilor Corduneanu, acestia fiind implicati intr-un conflict similar si in luna ianuarie, intr-un alt local din Iasi. "E o problema mai veche intre cele doua grupari. Au mai fost implicati intr-un alt scandal, in care
s-au folosit focuri de arma. Politia si-a facut atunci datoria. A facut arestari, dar mai departe nu mai este problema noastra ca respectivii au fost eliberati", afirma comisarul-sef Liviu Zanfirescu.
Potrivit lui Zanfirescu, instanta a emis mandate de arestare pe 29 de zile pentru Catalin Bacauanu, Dragos Dumitroaie si Calin Vasile, ultimul fiind membru al clanului Corduneanu. Cea
de-a patra persoana pe numele careia fusese emisa ordonanta pentru 24 de ore este internata in spital, astfel ca nu a putut fi adusa in fata instantei." Cei trei au venit de bunavoie la audieri, stiind probabil ca ii vom cauta. Nu e vorba de un razboi pentru teritorii sau zona de influenta, ci doar de cine este mai tare dintre ei. In plus, unul datora altuia, din celalalt grup, suma de 7000 de euro. Si acesta a fost unul dintre motivele conflictului", a afirmat, intr-o conferinta de presa, seful Politiei Judetene Iasi. Acesta a mai tinut sa adauge ca scandalul dintre cele doua grupari este departe de a se fi terminat, dar ca actiunile de monitorizare vor fi desfasurate in continuare. In acest dosar au fost audiate peste 25 de persoane, iar conducerea Politiei nu exclude sa mai fie si alte retineri in acest caz. Membrii clanului Corduneanu au fost cercetati in ultimii ani pentru jafuri, santaj si vandalism, fiind retinuti de Politie in cateva randuri, apoi eliberati de catre magistrati, transmite Mediafax. (R.M.)
 Afisari: 297  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Politia - o "antichitate" de ultima generatie    1 comentariu
  Cluj, focar de jafuri armate    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Mostenirea lui Crin (3707 afisari)
 Crin de Cotroceni (2233 afisari)
 Nemernicie de popa (1723 afisari)
 "Doctorii in stele" dau cu subsemnatul la DNA (1696 afisari)
 Chirtoaca: Comunistii vor sa piarda alegerile (1186 afisari)
 Femei licentiate se bat pentru roluri in filme porno sau pentru o slujba in cluburi de noapte  (4855 afisari)
 Ramas fara penis, dupa ce sotia l-a prins facand sex cu prietena ei cea mai buna (3051 afisari)
 Fostul general Stanculescu, despre fuga Ceausestilor: Erau desfigurati pentru ca si-au dat seama ca nu sunt iubiti de popor (2517 afisari)
 O tanara a fost filmata in timp ce se arunca in fata metroului - IMAGINI SOCANTE (2506 afisari)
 China ingenuncheaza Trezoreria SUA (2372 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00774 sec.