Ziua Logo
  Nr. 4485 de vineri, 13 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Dispare ADS
Ministerul Agriculturii preconizeaza restructurarea unitatilor din coordonarea, subordonarea si autoritatea sa. Potrivit unui comunicat de presa, aceasta restructurare are in vedere descentralizarea activitatii, apropierea de fermier si cresterea calitatii serviciilor publice in domeniu. Cele mai notabile transformari se refera la desfiintarea Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola (ANCA) si Agentia Domeniilor Statului (ADS), responsabilitatile acestora fiind preluate de catre camerele agricole si autoritatile locale. Gestionarea rentei viagere ramane la minister, iar terenurile rezultate din indiguiri ajung la "Imbunatatiri Funciare". Nici un angajat nu va fi disponibilizat. (L.M.)
Cezariana de voie
Fundatia Societatea Civila pentru Reforma in Sanatate semnaleaza necesitatea aparitiei unei prevederi legislative prin care o gravida sa poata beneficia in spitalele de stat, la cerere si contra cost, de cezariana. Initiativa vine dupa ce medicii spitalului de Obstetrica Ginecologie Ploiesti i-au fracturat unui nou nascut un brat la nastere, pentru a-l putea aduce pe lume. Desi bebelusul avea aproape 5 kilograme medicii nu au considerat oportuna operatia de cezariana si au refuzat solicitarile mamei din timpul travaliului pentru aceasta procedura chirurgicala. Justificarea managementului spitalului a fost ca procedura de cezariana nu se realizeaza la cerere din cauza costurilor implicate. (C.P.)
Tiron inapoi la CNADNR
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a numit-o, ieri, prin ordin, pe Doina Tiron in functia de director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Natio�nale din Romania (CNADNR). Tiron ocupa functia de director general al Directiei de Drumuri si Poduri Iasi si a mai fost director general la CNADNR in perioada 2006-2007, sub mandatul lui Gheorghe Dobre. (C.P.)
Fashion Show
La Plaza Romania a avut loc ieri o prezentare de moda sub conducerea artistica a Mariei Andrei. Noile colectii de primavara-vara 2009 ale unor firme ce au magazine in Plaza si in extensia recent inaugurata in zona Atrium,
au fost prezentate de Razvan si Dani in cadrul show-lui "Style-up - Believe in fashion". Vedete din televiziune si modeling au defilat pe cat walk imbracate in creatiile 1.2.3, Cortefiel, Debenhams, Kipling, Peter Murray, Sacoor Brothers, Lussile si La Blouse Roumaine ale Valentinei Vidrascu. Sephora s-a ocupat de machiaj, iar Hair Revolution de parul manechinelor. (M.C.)
A r h i v a
  Sportul pe tusa    
  Ordine in Sanatate    
  Elena Udrea combate la Berlin    5 comentarii
  Master si MBA pe alese    
 Top afisari / comentarii 
 Mihaela ingrozita de Elan (2685 afisari)
 Calariti de FMI (2223 afisari)
 Nastase jigneste femeile (1635 afisari)
 Schimbare la varful CEC (1435 afisari)
 DNA si MApN iau urma "doctorilor in stele" (1393 afisari)
 Doi profesori au fost prinsi de un elev in timp ce faceau sex intr-o toaleta (5181 afisari)
 Urmele Diavolului pe pamant, descoperite in Anglia! (2442 afisari)
 Angelina l-a prins pe Brad Pitt in pat cu bona copiilor! (2416 afisari)
 De nerecunoscut, Patrick Swayze neaga in continuare zvonurile ca ar fi pe moarte! (1828 afisari)
 Hustler vs Playboy sau cum se falesc fondatorii cu cate femei le-au trecut prin pat! (VIDEO) (1631 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00869 sec.