Ziua Logo
  Nr. 4482 de marti, 10 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Moartea vine cu 260 km/h
Un jandarm a murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier petrecut in noaptea de duminica spre luni pe Soseaua Alexandriei din Capitala. Acul vitezometrului uneia dintre masinile implicate in accident era blocat
la 260km/h.
Potrivit politistilor de la Circulatie, accidentul a avut loc in jurul orei 23.45 si s-a produs ca urmare a coliziunii a doua masini. Una dintre ele, un Opel Astra, era condusa de un jandarm iesit din tura de zi si care se indrepta, alaturi de un coleg, spre casa. Acesta a iesit de pe aleea de acces catre unitate si, pe fondul neacordarii de prioritare, a iesit in fata unui autoturism Audi A6, condus cu viteza excesiva.
Impactul dintre cele doua masini a fost foarte violent, autoturismul Opel fiind proiectat la o suta de metri departare de locul accidentului. Din cauza loviturii puternice, motorul masinii a fost dislocat de pe sasiu si aruncat la mare distanta. In urma impactului pasagerul din Opel, plutonierul Sendrea Adrian Bogdan a decedat pe loc, iar soferul, sergentul major Bucur Marius Catalin a ajuns in stare grava la spital. Pasagerii din Audi, Mihai Valeriu si Nicolae Giuliano au fost raniti grav si au ajuns si ei la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni.
Martorii au declarat ca autoturismul Audi circula cu viteza foarte mare, participand, se pare, la o intrecere ilegala cu un autoturism de culoare alba. De altfel, acul vitezometrului masinii Audi s-a blocat in jurul valorii de 263 de kilometri pe ora.
"Acul vitezometrului nu reprezinta nimic. Viteza de deplasare a autovehiculului se stabileste cel mai bine in urma expertizelor tehnice in baza unor parametrii stabiliti prin lege", ne-a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei Christian Ciocan. In urma probelor biologice recoltate de politisti, a reiesit ca jandarmul avea o alcoolemie de 0,16 la mie iar celalalt sofer o alcoolemie de 0,43 la mie. Acesta din urma este cercetat acum pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
In Audi A6, a fost gasita o arma de vanatoare cu teava dubla, doua cartuse calibru 12 mm si o sabie "Lord of the Rings", cu o lama de aproximativ un metru lungime. Mihai Valeriu este actionar la firma Euro�construct SRL, din Giurgiu, cu obiect de activitate principala extragerea de pietris si nisip. Este casatorit si are doi copii. Lucian Zlate, partener al acestuia la firma, ne-a declarat ca arma din masina este intrebuintata de Valeriu la vanatoare, neputand insa sa ne explice si prezenta sabiei.
Robert MIRCEA 
A r h i v a
  Permisele inapoi!    1 comentariu
  Plasa cu ochiuri mari    
  40 de milioane de euro pentru sediul SPP    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Pensii speciale pentru bugetarii smecheri (3120 afisari)
 Urmariti general prin pasaport (2722 afisari)
 Un mare chix (2680 afisari)
 Femeie-vampir dezgropata in Italia dupa patru secole (2061 afisari)
 Basescu lanseaza S.O.S. (1550 afisari)
 Incredibil, dar adevarat! Sex in grup chiar sub nasul politistilor (7657 afisari)
 Un act intocmit in SUA te poate lasa sarac lipit in Romania! (3664 afisari)
 Britney Spears cu partile intime la vedere, in plin concert! (FOTO/VIDEO) (3610 afisari)
 Bataie intre top-modele la o prezentare Jean Paul Gaultier (VIDEO) (2973 afisari)
 Nicolette Sheridan si-a acoperit fata, nu si...chilotii! (FOTO) (2813 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00962 sec.