Ziua Logo
  Nr. 4481 de luni, 9 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Ucis din cauza unei femei
-- Handbalistul Marian Cozma ar fi fost ucis de tiganii unguri la ordinul unui interlop din Veszprem, conform unei anchete realizate de ziaristii de la "Gazeta sporturilor". La mijloc s-ar afla o femeie, prietena a doi frati care fac legea in oras.Potrivit GSP, in seara crimei, o anume Helga Toth, prietena a doi frati cu influenta in Vezsprem (fratii Beery), l-ar fi jignit pe Marian iar romanul ar fi lovit-o. Unul dintre frati a chemat o banda de romi iar lucrurile au scapat de sub control, Cozma fiind ucis.
Conform informatiilor culese de GSP, Helga Toth (care ar fi practicat prostitutia in italia), aflata in acelasi bar cu Marian Cozma si prietenii sai, a inceput sa-l injure si sa-l jigneasca pe handbalist.
Marian a ripostat si ar fi lovit-o, incidentul fiind aplanat de colegii handbalistului. Dupa vreo ora, timp in care Marian Cozma si colegii sai au baut mai multe beri, o banda de 25 de tigani si-a facut aparitia in bar si l-au inconjurat pe Marian. Ei au fost chemati prin telefon de Tamas Beery si de fratele sau Csaba, prietenul Helgai. Provocat de tigani, care-l tot impingeau, Marian a apucat sa dea cativa pumni. In timpul incaierarii a cazut, apoi s-a ridicat si a incercat sa fuga spre iesire, cu tiganii dupa el. Conform martorilor, faptul ca Marian a ripostat i-a intaratat pe tiganii care au sfarsit prin a-l ucide. "Asa-ti trebuie, cretinule, mai dai in mine?", ar fi spus Helga Toth in urma unor informatii, relateaza GSP. In local se aflau si sase politisti in civil, dintre care patru s-au facut nevazuti cand a inceput scandalul. Conform jurnalistilor GSP, Tamas si Csaba Beery sunt "stapanii" oraselului Veszprem si au relatii in politie, in administratia publica si in lumea politica. Acesta ar fi motivul pentru care cei doi interlopi, autorii morali ai asasinarii lui Marian Cozma, sunt inca liberi.Insa unul dintre fratii Beery ar fi facut o intelegere cu politia in urma careia i-ar fi livrat "personal" anchetatorilor pe doi dintre cei cinci suspecti in cazul uciderii romanului.
Pe de alta parte, la intrebarea pusa de agentia maghiara MTI, unul dintre proprietarii barului Patriota a afirmat ca nu stie de nicio Helga Toth sau de fratii Beery. Acesta este de parere ca agresorii "habar nu au avut" ca injunghie un sportiv de performanta, aratand ca grupul respectiv de agresori nu mai fusese pana atunci la bar. (M.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Intrii in cocina ,te manca porcii !   de FB
A r h i v a
  Masacru in tara cantoanelor    1 comentariu
  Politia verifica DGIPI    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Imobiliarele s-au blocat in preturi (3627 afisari)
 PSD arunca blestemul Ciorbea asupra PD-L (2491 afisari)
 Romanul falimentar (1993 afisari)
 Ticalosie de adolescente (1968 afisari)
 Metastaza poate fi evitata (1555 afisari)
 Un jandarm a murit dupa ce mașina in care se afla a fost lovită de un autoturism ce rula cu 260 km/h (VIDEO) (2357 afisari)
 Dispozitivele de alungire a penisului chiar functioneaza (2199 afisari)
 Descoperire macabra: O tanara a fost legata cu un snur de maini si de gat, violata si omorata in bataie (1940 afisari)
 Cel mai batran fotomodel din lume - o britanica de 80 de ani (FOTO) (1734 afisari)
 Dani Otil: Mihaela a facut primii 50 de pasi ca sa fim impreuna (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00908 sec.