Ziua Logo
  Nr. 4480 de sambata, 7 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Tricolorul incinge Arabia Saudita
-- Detestati in Italia, romanii sunt apreciati in alt colt al lumii: la Riad, manifestatiile de simpatie pentru Cosmin Olaroiu (foto) au fost reprimate de interventia brutala a politiei. In ciuda restrictiilor, cativa fani al lui Al-Hilal au intrat pe stadion cu tricouri si steaguri tricolore. Oli nu a fost la meci, plecarea lui in Emirate fiind o chestiune de zile.
Declansat in urma cu o saptamana, conflictul dintre fanii lui Al-Hilal si autoritatile saudite a mai cunoscut un episod la meciul cu Al-Shabab, disputat joi seara. Suporterii au anuntat ca vor veni cu steaguri tricolore si tricouri galbene la meci, iar politia a intrat in alerta. Pana la stadion au fost organizate numeroase filtre, cei care au venit la meci in tricou galben fiind dezbracati! "Interzicerea steagului Romaniei pe un stadion este o jignire pentru mine si pentru tara mea", a comentat Oli incidentele. Chiar printul Abdallrahman Bin Musaad, presedintele consiliului director de la Al-Hilal, le-a cerut fanilor sa nu vina la meci cu alte insemne in afara celor ale clubului, dar simpatia acestora pentru Olaroiu a fost extrem de puternica. Apreciat pentru munca lui la Riad, antrenorul roman a fost sustinut de suporteri inca din prima zi de dupa demiterea lui. "In sfarsit avem si noi un om care face ca echipa sa joace modern si il dam afara", a fost reactia sustinatorilor de la Al-Hilal. Virulenta manifestarilor lor a fost fara precedent, una din masuri fiind mutarea meciului pe un stadion mai mic decat cel pe care se disputau de regula meciurile, o arena de 80.000 de locuri pe care suporterii ar fi fost mult mai greu de controlat.
Oli se pregateste de plecare
Cosmin Olaroiu a vazut meciul la televizor, comunicand prin telefon cu "secunzii" lui. Antrenorul roman a preferat sa ramana acasa pentru a nu inflama o atmosfera si asa incinsa. Surse autorizate sustin ca Oli are o oferta fabuloasa din Emiratele Arabe Unite, unde federatia de la Dubai i-a oferit un contract de cinci milioane de euro pentru a pregati echipa nationala. Cel mai tarziu pana la sfarsitul saptamanii, Oli va incheia conturile cu Al-Hilal si va pleca in Emirate.
Radoi eliminat, Hilal pe doi
Primul meci al lui Al-Hilal fara Olaroiu pe banca a fost un semiesec in fata lui Al-Shabab. Mirel Radoi a fost eliminat in minutul 89, la faza imediat urmatoare adversarii marcand. Eliminarea lui Radoi a fost una corecta, ex-stelistul dovedin-du-se extrem de nervos in repriza secunda. Al-Hilal a egalat in ultimele secunde, reusind sa salveze un punct, dar nu si locul I. Campioana a fost depasita de Al-Ittihad, care are doua puncte avans fata de clubul romanilor Olaroiu, Necula si Radoi. O alta echipa pregatita de alt antrenor roman, Al-Ittifaq, unde pe banca sta Andone, este pe locul cinci in clasament. (O.D.)
Ovidiu DRAGAN 
 Afisari: 195  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
olaroiu si restul   de bedros bedrosian
A r h i v a
  S-a saturat si Lacatus    
  LIGA I - ETAPA A 19-A    
  Dragomir - avocatul lui Iancu    
  Stiri pe scurt    
  Sperante de doi bani    
  Bila de bronz    
 Top afisari / comentarii 
 Gloante transnistrene din fier vechi romanesc (2449 afisari)
 Psihoza antiromaneasca in Ucraina (2382 afisari)
 Balastul istoriei germane (1546 afisari)
 NATO muta. Avantaj Rusia? (1328 afisari)
 Omul lui Ciorbea incaiera PSD (1282 afisari)
 Catherine Zeta Jones isi arata picioarele intr-o rochie sexi, in timp ce sotul ei e imbracat mai degraba ca un contabil (3267 afisari)
 Noi scenarii socante in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma (2069 afisari)
 Microsoft, o decizie surprinzatoare (1933 afisari)
 Eroina tinerilor pro-Putin face furori pe internet (1918 afisari)
 Pamela Anderson nu rateaza nici-o ocazie pentru a-si etala sanii generosi (1822 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01770 sec.