Ziua Logo
  Nr. 4480 de sambata, 7 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Cu sange rece
-- Un tanar a murit la scurt timp dupa ce a fost lasat cu gatul taiat in fata spitalului Bagdasar
Anchetatorii se bazeaza pe inregistrarile camerelor de supraveghere
Politistii bucuresteni fac cercetari in cazul unei crime socante ce a avut loc in Capitala. Joi noaptea, un barbat cu gatul taiat a fost adus cu masina de persoa�ne necunoscute la Spitalul Bagdasar-Arseni si lasat in fata unitatii medicale. Barbatul a decedat dupa o jumatate de ora.
Barbatul, pe nume Ovidiu Pana, in varsta de 34 ani, din Bucuresti, a fost adus la spitalul Bagdasar-Arseni la ora 22.30 de cateva persoane (ramase deocamdata necunoscute), cu un autoturism Dacia Logan break, de culoare verde. Dupa ce l-au lasat in fata unitatii medicale, persoanele au parasit rapid zona. Barbatul prezenta rani grave, mai precis doua taieturi in zona gatului. Medicii au incercat, fara succes, resuscitarea lui timp de jumatate de ora, insa ranitul a murit in scurt timp. "Pacientul a ajuns la noi in jurul orei 22.30. Prezenta, la o prima examinare, doua plagi injunghiate lateral cervical dreapta. Taieturile in sine la exterior nu erau mari, aveau in jur de 1,5-2 centimetri, dar mai mult rau s-a facut profund, fiind sectionate traheea, laringele, esofagul si carotida. Am luat masurile de resuscitare pentru mai bine de o jumatate de ora, dar pana la urma a trebuit sa il declaram decedat", ne-a declarat Amalia Hangiu, medicul de garda din noaptea incidentului.
Surse din cadrul spitalului ne-au declarat ca sansele ca Ovidiu Pana sa fi scapat cu viata erau destul de limitate. La gravitatea ranilor pe care acesta le avea, s-a mai adaugat si transportul neadecvat si numai o minune il mai putea salva pe tanar. Referitor la modul cum a fost adus si lasat in fata spitalului, medicii au declarat ca nu au vazut mare lucru, pacientul fiind adus la Primire-Urgente de catre brancardierii care l-au ridicat din strada. Din fericire pentru procurori si specialistii de la Serviciul Omoruri si Serviciul Criminalistic, au fost cativa martori care au notat numarul autoturismului, spitalul dispunand si de camere de supraveghere. Firma care asigura paza spitalului (Regent Security) a refuzat sa ne ofere informatii in legatura cu acest incident.
Nu avea probleme cu legea
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, ne-a declarat ca Ovidiu Pana nu este in evidenta organelor de politie ca autor al vreunei infractiuni sau pentru ca ar fi avut legatura, apartenenta la cercuri dubioase. "Nu il avem la noi in evidenta cu nimic. Din cate stim pana acum nu face parte din nicio grupare infractionala si nu are legatura cu vreuna", ne-a spus Ciocan. "Din concluziile pe care le avem pana acum de la Institutul de Medicina Legala (IML), moartea a fost una violenta, datorata hemoragiei mixte, atat interne, cat si externe. Ranile, din primele cercetari, se pare ca sunt facute cu un obiect taietor-intepator, posibil un cutit", a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Comisarul nu a putut preciza daca inregistrarile camerelor de supraveghere din fata spitalului au surprins momentul in care victima a fost lasata in fata unitatii medicale si nici daca inregistrarile au fost preluate de procurori.
Familia este sub soc
"Eram acasa si Ovidiu mi-a cerut patru milioane sa ii dea unui baiat, pentru ca avea nevoie de bani. Si a plecat. De atunci nu am mai stiut nimic de el. Am primit apoi un telefon sa vin sa-i iau bunurile de la spital dar nimeni nu mi-a spus ca este mort", a declarat printre lacrimi, joi seara, mama lui Ovidiu Pana. Membri familiei sunt inca in stare de soc, neputand sa gaseasca o explicatie. Toti il cunosteau pe Ovidiu ca o persoana asezata, care nu umbla in medii dubioase. "Era un baiat tare cuminte, la locul lui. Tocmai facuse si sotia lui un copil, are patru luni, trebuia sa ii faca botezul. Nu se astepta nimeni la asa ceva. Probleme nu avea, nu cauta scandaluri, mai ales ca el era mai firav si mic de statura", a declarat, ieri, Cristian, un prieten apropiat al lui Ovidiu. Corpul neinsufletit a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii autopsiei.
Robert MIRCEA 
 Afisari: 452  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Jaf simulat la Brasov    1 comentariu
  Raman in arest    
  Aur confiscat    
  Romania - lac basescian    4 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Gloante transnistrene din fier vechi romanesc (2449 afisari)
 Psihoza antiromaneasca in Ucraina (2382 afisari)
 Balastul istoriei germane (1546 afisari)
 NATO muta. Avantaj Rusia? (1328 afisari)
 Omul lui Ciorbea incaiera PSD (1282 afisari)
 Catherine Zeta Jones isi arata picioarele intr-o rochie sexi, in timp ce sotul ei e imbracat mai degraba ca un contabil (3267 afisari)
 Noi scenarii socante in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma (2069 afisari)
 Microsoft, o decizie surprinzatoare (1933 afisari)
 Eroina tinerilor pro-Putin face furori pe internet (1918 afisari)
 Pamela Anderson nu rateaza nici-o ocazie pentru a-si etala sanii generosi (1822 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00912 sec.