Ziua Logo
  Nr. 4480 de sambata, 7 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Schimbari la CFR
Antrenorul clujenilor a anuntat, ieri, ca vor aparea schimbari in formula de start cu care va aborda meciul cu Gloria Buzau, din etapa a 19-a a Ligii I. "Sper prin calitatea jucatorilor si experienta noastra sa ne impunem la Buzau. Sunt increzator ca vom juca mai bine decat in prima etapa. Vreau sa ne concentram mai mult la ocaziile de gol", a precizat Ales Jindra. Cehul a precizat ca Stancioiu nu este in lot, deoarece problema acestuia cu fostul club, caruia trebuie sa-i returneze 200.000 de euro, nu a fost inca rezolvata. (MIG)
Balint rezervat
Antrenorul lui FC Timisoara a declarat, ieri, ca adversarii din etapa a 19-a a Ligii I, Pandurii Tg. Jiu, nu ocupa locul corect in Liga I, considerand ca gruparea gorjeana ar trebui sa fie "putin" mai sus. "E o echipa care acasa domina, care nu joaca in aparare si care va iesi pe contraatac. Daca vrem sa terminam in fruntea campionatului trebuie sa mergem cu gandul ca vom castiga la Tg. Jiu", a spus Gabi Balint, care a adaugat ca Goga, Badoi, Bucur, Vrsic si Aldana nu vor juca din cauza unor probleme de sanatate, iar Cisovsky este suspendat. (MIG)
Steaua fArA fani
Clubul din Ghencea a trimis Brasovului un fax prin care a anuntat ca nu organizeaza deplasarea pentru suporteri la partida de duminica. Dinu Gheorghe a declarat ca, in aceste conditii, pe stadion nu va intra nicio persoana cu materiale avand insemnele gruparii steliste. "Am spus inca de joi ca, daca vom primi o hartie oficiala, vom actiona in consecinta, astfel ca pe stadion nu va intra niciun suporter cu banner, fular sau tricou al Stelei, pentru a impiedica astfel orice act de vio�lenta. Cei de la Bucuresti, care tin cu Steaua si vor sa intre la meci, vor avea acces pe stadion, dar ca si simpli spectatori, iar daca se vor manifesta violent, vor fi evacuati de fortele de ordine", a explicat prese�dintele ardelenilor. (C.M.)
are semnal
Suspendat pentru partida pe care Steaua o va disputa la Brasov, antrenorul Stelei a declarat ca va lua loc in tribunele stadionului, de acolo urmand sa ofere indicatii secunzilor sai, Massimo Pedrazzini (foto) si Mihai Teja. "O sa am doua telefoane incarcate pentru a fi sigur ca nu raman fara baterie. Poate o sa fiu mai util de acolo, din tribuna, pentru ca se vede mai bine partida. N-o sa stau doar cu telefonul la ureche pe parcursul jocului. Nu prea imi place sa vorbesc. Faptul ca eu sunt in tribuna nu poate fi un impediment pentru ca Steaua sa obtina victoria", a declarat Marius Lacatus. (C.M.)
Neinvinse in Danemarca
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inregistrat trei victorii consecutive in turneul din Danemarca, impunandu-se, ieri, la Ringsted, si in fata selectionatei Muntenegru, cu scorul de 28-24 (13-10). Astfel, dupa ce au pus de doua ori la colt selectionata tarii gazda, de care au trecut cu 34-32 si
35-32, ieri, tricolorele au tinut mortis sa ramana neinvinse si sa-si respecte blazonul, chiar daca antrenorii nostri au rulat intregul lot. Aseara tarziu, echipa pregatita de Radu Voina era asteptata in Germania, unde va disputa, azi, la Neckarsulm, si maine, la Tubingen, doua meciuri test in compania nationalei tarii gazda. (T. R.)
Blatter nemultumit
Sepp Blatter, presedintele FIFA, a declarat ieri, intr-un interviu acordat BBC, ca este preocupat de faptul ca prima liga din Anglia a devenit atat de puternica, incat niciun alt campionat din Europa nu o poate concura. "Sunt preocupat deoarece Premier League este cel mai puternic din lume, intr-o asa masura incat celelalte campionate au dificultati mari sa ajung? la nivelul sau", a spus presedintele forului mondial. Acesta s-a aratat nemultumit si de monopolul celor patru mari cluburi, Manchester United, Liverpool, Chelsea si Arsenal. "Este ceva anormal cand intr-o competitie doua treimi sau trei sferturi dintre formatii nu se lupta pentru primul loc, ci doar pentru a evita retrogradarea", a mai spus Blatter. (B.G.)
A r h i v a
  S-a saturat si Lacatus    
  LIGA I - ETAPA A 19-A    
  Dragomir - avocatul lui Iancu    
  Sperante de doi bani    
  Bila de bronz    
  Tricolorul incinge Arabia Saudita    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Gloante transnistrene din fier vechi romanesc (2449 afisari)
 Psihoza antiromaneasca in Ucraina (2382 afisari)
 Balastul istoriei germane (1546 afisari)
 NATO muta. Avantaj Rusia? (1328 afisari)
 Omul lui Ciorbea incaiera PSD (1282 afisari)
 Catherine Zeta Jones isi arata picioarele intr-o rochie sexi, in timp ce sotul ei e imbracat mai degraba ca un contabil (3267 afisari)
 Noi scenarii socante in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma (2069 afisari)
 Microsoft, o decizie surprinzatoare (1933 afisari)
 Eroina tinerilor pro-Putin face furori pe internet (1918 afisari)
 Pamela Anderson nu rateaza nici-o ocazie pentru a-si etala sanii generosi (1822 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00913 sec.