Ziua Logo
  Nr. 4480 de sambata, 7 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
S-a saturat si Lacatus
-- "Fiara" nu mai inghite "arogantele" lui Gigi Becali si anunta ca nu-l va mai apara pe patron in fata fanilor
Rugat de patron sa intermedieze disensiunile dintre acesta si galerie, antrenorul Stelei a rabufnit vizavi de acest conflict, spunand ca nu le poate interzice fanilor sa scandeze ce doresc.
Fostul numar sapte, conform unor surse din interiorul clubului, este extrem de suparat pe Gigi Becali, pentru declaratia facuta de acesta acum doua zile, una in care Lacatus e comparat cu Kapetanos, iar Olaroiu cu Ronaldinho. Marius Lacatus pare din ce in ce mai putin dispus sa faca unele concesii odata cu revenirea sa pe banca tehnica a Stelei. Dupa ce, inainte de startul returului, a incercat sa medieze o reconciliere intre patronul echipei si suporterii acesteia, incercare soldata cu un esec, acum, antrenorul ros-albastrilor incearca sa se puna la adapost de o eventuala rabufnire a fanilor impotriva sa. Acest lucru vine in urma declaratiei lui Gigi Becali, facuta acum doua zile, una care l-a enervat peste masura pe Lacatus. "Daca ar vrea Lacatus sa plece, el poate sa plece. Daca Lacatus pleaca, nu mai poti sa intrebi daca ti-ar conveni sa vina Olaroiu la Steaua! E ca si cum intrebi: daca ar pleca Kapetanos, ti-ar conveni sa vina Ronaldinho?", spusese Gigi Becali. Antrenorul din Ghencea a fost deranjat de aceasta comparatie, simtind din nou ca latifundiarul din Pipera incearca sa-l faca sa plece, mai ales acum, cand Olaroiu a fost dat afara de la Al-Hilal. Ca urmare, el i-a transmis un mesaj subtil patronului sau, declarand in conferinta de presa de ieri, premergatoare partidei cu FC Brasov, ca nu mai incearca sa rezolve conflictul conducerii cu fanii echipei. "Eu ce pot sa fac? Nu pot sa le pun leucoplast la gura suporterilor. Fiecare reactioneaza in felul sau cand are o nemultumire", a spus La�catus, renuntand astfel la "scutul" pe care-l reprezenta, unul intre oficiali si galerie.
Explicatie de forma
De asemenea, tehnicianul ros-albastrilor a incercat sa explice si declaratia lui Gigi Becali, semn ca Lacatus l-a sunat pe patronul sau pentru a primi lamuriri. "Este declaratia lui Gigi Becali. Prea multe comentarii nu sunt de facut. Eu oricum am discutat cu el pe marginea acestei afirmatii. Doar ca s-a lasat loc de interpretat. Cand a spus ca eu sunt Kapetanos, iar Olaroiu e Ronaldinho, s-a referit la salariile pe care le avem la echipele pe care le antrenam. Nu a fost vorba de meseria pe care o exercitam. Nu ar fi mare lucru daca as sta in tribuna alaturi de Gigi Becali, la meciul de la Brasov. Ce problema sa fie? Eu imi vad de treaba mea. Eu decid echipa si tot eu raspund de rezultate", a mai spus Lacatus. Explicatia oferita de Gigi Becali nu sta, insa, in picioare, pentru ca, dupa declaratia sa, patronul din Ghencea s-ar bucura daca de la Steaua ar pleca Lacatus (Kapetanos), antrenor care are salariu mic, si ar veni Olaroiu (Ronaldinho), un antrenor cu salariu mare! Relatia dintre cei doi nu este nici pe departe una buna, Lacatus fiind iritat de faptul ca a intrat in gura suporterilor deoarece s-a intors la echipa, trecand peste mandria sa pentru Steaua, iar patronul sau nu pierde niciun prilej de a-i transmite ca e dis�pensabil.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  LIGA I - ETAPA A 19-A    
  Dragomir - avocatul lui Iancu    
  Stiri pe scurt    
  Sperante de doi bani    
  Bila de bronz    
  Tricolorul incinge Arabia Saudita    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Gloante transnistrene din fier vechi romanesc (2449 afisari)
 Psihoza antiromaneasca in Ucraina (2382 afisari)
 Balastul istoriei germane (1546 afisari)
 NATO muta. Avantaj Rusia? (1328 afisari)
 Omul lui Ciorbea incaiera PSD (1282 afisari)
 Catherine Zeta Jones isi arata picioarele intr-o rochie sexi, in timp ce sotul ei e imbracat mai degraba ca un contabil (3267 afisari)
 Noi scenarii socante in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma (2069 afisari)
 Microsoft, o decizie surprinzatoare (1933 afisari)
 Eroina tinerilor pro-Putin face furori pe internet (1918 afisari)
 Pamela Anderson nu rateaza nici-o ocazie pentru a-si etala sanii generosi (1822 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00910 sec.