Ziua Logo
  Nr. 4479 de vineri, 6 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Becali, Partidul, Romania!
-- Boss-ul Stelei se astepta ca in urma anuntului de vanzare suporterii sa iasa in strada si sa il roage sa ramana in Ghencea
Inconstienta cu care Gigi Becali isi trateaza jucatorii, servilismul lui Valeriu Argaseala, joaca de-a vanzarea clubului, aducerea unor jucatori care nu pot ajuta echipa in aceste momente si instigarea fanilor au facut din trupa lui Marius Lacatus una care nu mai sperie pe nimeni.
Nimic nu mai pare in firea lucrurilor in Ghencea. Nici macar idolul stadionului, Marius Lacatus, nu mai pare sigur de acest statut, dupa ce, la meciul cu Vaslui, a fost si el apostrofat, prin intermediul unui banner, de catre suporterii Stelei. O sursa din anturajul echipei a dezvaluit convulsiunile prin care trec cei implicati in fenomenul ros-albastru. "Jucatorii sunt la pamant. Nu mai reusesc sa inteleaga nimic din ce se petrece. Suporterii nu mai sunt alaturi de ei, nu ii mai incurajeaza, si asta se simte si in jocul echipei. Chiar daca nu iti ies toate, in clipa in care fanii te sprijina, ai un alt entuziasm, te simti sustinut. Becali a reusit sa le ia jucatorilor, de langa ei, si suporterii. Multi au si vorbit cu Lacatus si l-au rugat sa intervina in acest conflict, asa ca Marius a incercat sa aplaneze conflictul. Numai ca si-a dat repede seama ca nu mai poate face nimic, mai ales ca aura sa de idol e serios stirbita de faptul ca s-a intors sa lucreze cu Becali. Acum, dupa ce Gigi a zis ca-i rezolva el singur pe cei 50 de "bagabonti" de la peluze, nimic nu mai poate fi reparat. Conflictul patronului cu fanii creeaza o presiune uriasa si pentru fotbalisti, si pentru Lacatus. "N-ati vazut ce reactie a avut si Marius la sfarsitul partidei cu Vaslui? E un pachet de nervi. Stie ca risca sa fie silit din nou sa plece, mai ales daca va intra in gura fanilor. Pentru Becali e simplu, ca pe el nu-l mai intereseaza soarta echipei. A dat afara ce era mai bun si a adus copiii de la Buzau. Ce sa faci cu ei? Ma intreb cat mai suporta Lacatus pana o sa izbucneasca", a declarat, sub protectia anonimatului, sursa respectiva.
Anonim fara Steaua
Privitor la asa-zisa vanzare a clubului lui Shon Mekyten, una care n-a avut succesul scontat de catre Gigi Becali, sursa din anturajul echipei ofera o imagine halucinanta: "Becali se astepta la manifestatii in masa, sa iasa fanii si sa-l roage sa nu plece din Ghencea. Pentru el a fost o lovitura ca, din contra, majoritatea suporterilor a fost bucuroasa la ideea ca ar putea parasi echipa. Zicea ca i-au dat jucatorii, fanii, mesaje ca sa ramana. Inventii. In afara de Argaseala si Virgil Becali, toata lumea zicea <<doamne-ajuta>> ca pleaca. Numai ca se stia ca e cacealma. Oricum, Becali e disperat ca scade ca si popularitate in randul oamenilor. Dupa ce l-a batut si Oana Mizil la alegeri si-a dat seama ca s-a cam terminat cu el in viata publica. Steaua e ultimul lucru care i-a mai ramas, si se va agata cu dintii de el. Uitati-va la faptul ca, atata vreme cat Steaua a mers, si Becali era un om puternic, ca imagine, in Romania. Cand a inceput sa se vada un mic Mesia, a fost taxat. Daca ar vinde si Steaua, ar reveni la statutul de anonim".
Cristian MUNTEANU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
becali, considera intoarcerea in anonimat drept promovare   de groaznix
A r h i v a
  Iancu: Razboi sau puncte!    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 19-A    
  Stiri pe scurt    
  Miza pe Hanescu    3 comentarii
  Spectacol european in ovalul magic    
  Bute tine la centura    
 Top afisari / comentarii 
 Tratamente la secret (5823 afisari)
 Axa raului trece prin Rusia (3242 afisari)
 Basescu si Asociatii (1821 afisari)
 Tradatorul Floricel era pasionat de armata (1786 afisari)
 Chiliman bun de plata in scandalul Cathedral Plaza (1491 afisari)
 O eleva de 12 ani s-a pozat goala si a trimis fotografiile colegilor (FOTO) (4994 afisari)
 Cum arata Michelle Obama alaturi de primul ei iubit! (FOTOGRAFII INEDITE) (3544 afisari)
 Soferul Tarzan a ajuns vedeta internationala, dupa ce a condus ca un nebun (VIDEO) (3061 afisari)
 Socant: Fetita violata cu acordul mamei - "Le dadea bani si bautura si il lasau la mine in pat"  (2509 afisari)
 Cotidianul ucrainean Segodnia: Romania a decis sa dea gata Ucraina (1310 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01020 sec.