Ziua Logo
  Nr. 4479 de vineri, 6 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi calda pentru aceasta data, cu tempe�raturi maxime cuprinse intre 6 si 16 grade si minime intre 0 si 8 grade. In cursul zilei vor fi innorari in nordul, centrul si estul tarii, unde local va ploua, iar in rest cerul va fi partial noros si ploile izolate. Incepand de seara, aria de nebulozitate va cuprinde din nou majoritatea zonelor, iar ploile vor fi mai frecvente in sud si in sud-vest. In zona montana, la peste 1800 m altitudine, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In Banat si in zona Carpatilor Meridionali, cantitatile de apa pot depasi izolat 20 l/mp. Vantul va sufla slab si mode�rat, cu unele intensificari in partea de sud si de sud-est a teritoriului.
BUCURESTI
Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros; va ploua in cursul noptii, posibil si in primele ore ale zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 13 - 14 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 6 grade.
LA MUNTE
astazi
Cerul va fi mai mult noros. Va ploua, ziua in cea mai mare parte a zonelor montane, iar noaptea, mai ales in Carpatii Meridionali si de Curbura. La altitudini de peste 1800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab cu unele intensificari in zona inalta.
maine
Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi si lapovite si ninsori. Local vor fi cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara scadere.
COMENTARIU
Cea mai mare parte a continentului european va fi dominata de o vasta zona de presiune atmosferica scazuta, determinand precipitatii pe areale destul de extinse. Presiunea atmosferica se mentine la valori coborate si in zona Romaniei, astfel ca sunt de asteptat sisteme noroase succesive. Pe timpul zilei vremea se va ameliora fata de ieri in sud si sud-vest, unde ploile vor fi putine si in general slabe cantitativ. Noaptea insa o alta arie de nebulozitate si ploi se va extinde dinspre sud-sud-vest peste cea mai mare parte a teritoriului.
Meteorolog
Teodora CumpAnaSu
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Meteo pe scurt. Dialog pe seara.   de Atamild
M-am trezit la 11*C ... afara   de Olga Khan
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tratamente la secret (5823 afisari)
 Axa raului trece prin Rusia (3242 afisari)
 Basescu si Asociatii (1821 afisari)
 Tradatorul Floricel era pasionat de armata (1786 afisari)
 Chiliman bun de plata in scandalul Cathedral Plaza (1491 afisari)
 O eleva de 12 ani s-a pozat goala si a trimis fotografiile colegilor (FOTO) (4994 afisari)
 Cum arata Michelle Obama alaturi de primul ei iubit! (FOTOGRAFII INEDITE) (3544 afisari)
 Soferul Tarzan a ajuns vedeta internationala, dupa ce a condus ca un nebun (VIDEO) (3061 afisari)
 Socant: Fetita violata cu acordul mamei - "Le dadea bani si bautura si il lasau la mine in pat"  (2509 afisari)
 Cotidianul ucrainean Segodnia: Romania a decis sa dea gata Ucraina (1310 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00892 sec.