Ziua Logo
  Nr. 4477 de miercuri, 4 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Afara din fotbal
-- Iancu l-a facut "prost, cretin si dobitoc" pe Mircea Sandu si ar putea fi declarat "persona non-grata" la viitoarea Adunare Generala a FRF
Razboiul dintre seful din Banat si presedintele FRF a reizbucnit dupa ce Sandu a declarat, luni seara, ca s-ar bucura daca FC Timisoara isi va recupera cele sase puncte pierdute la "masa verde" ca urmare a unei decizii a FIFA, pusa in aplicare de federatia de la Bucuresti. "Sandu e prost, cretin si dobitoc", a reactionat Iancu, riscand chiar sa fie declarat "persona non-grata" intr-o viitoare sedinta a Adunarii Generale a FRF.
Presedintele FRF a declarat ca FC Timisoara a facut memoriu atat la Comisia de Apel a FIFA, cat si la TAS, in cazul palmaresului, iar apelul a fost respins de forul international ca tardiv si neplatit. "Nu cred ca Timisoara va recupera cele sase puncte. M-as bucura insa daca le va primi", a spus Mircea Sandu (foto stanga), starnind replica dura a lui Marian Iancu (foto dreapta). "As putea sa fiu bland cu el si sa spun ca este prost informat, sau mai e o varianta, e prost, cretin sau dobitoc, alegeti voi! Conform regulamentelor FIFA, pe cale de atac, se poate alege Comisia de Apel a FIFA sau TAS. Noi, care suntem mult mai bine pregatiti decat FRF si decat toti dobitocii aia de acolo, unii dintre ei, nu toti, am ales, pentru ca FIFA era parte in culpa, sa ne adresam TAS. Am informat FIFA de acest lucru in mod normal, am depus si actiunea pe care o vom formula mai departe. Cei de la FIFA au crezut intr-o prima faza ca am facut un apel si au stabilit un termen de judecare in apel. Cand noi am primit acea convocare, am revenit si am informat ca vrem sa mergem la Lausanne. La termenul din 9 februarie, cei de la FIFA au luat act de ceea ce am informat noi si au suspendat judecarea", a spus Iancu, adaugand: "Cum poate declara acum ca vrea ca noi sa recuperam punctele, dupa ce a ajutat la pierderea procesului depunand argumente mincinoase? Avem un sef de federatie care si-a pierdut puterea de a discerne. E un pericol public, vrea sa ne manipuleze. Nu mi-e frica sa fac declaratiile astea, pentru ca oricum voi fi declarat <<persona non-grata>>, pentru ca el are o masinarie de vot infernala, dar nu e nicio problema, pot vorbi si din afara fotbalului. Si voi dormi si mai linistit".
Rezolvare la tribunal
Aflat la Sala Polivalenta din Bucuresti, pentru un meci demonstrativ, Sandu a reactionat prompt la jignirile lui Iancu. "Iau documentele si declaratiile si le trimit catre comisii sau instante. Ma voi indrepta catre instante. Asta este nivelul. Miercuri, vom organiza o conferinta de presa, in care vom aduce documente despre ce s-a intamplat la FIFA. Nu este vina noastra ca FC Timisoara nu a achitat banii pentru apel. De aici si pana la jigniri, e cale lunga, iar astfel de indivizi trebuie sa dispara din fotbal", a spus Sandu. "Sunt oameni care nu au de-a face cu fotbalul si se adreseaza calomnios, jignitor, altor persoane. Nu se mai poate asa! In Adunarea Generala, aceste persoane vor fi declarate <<persona non-grata>>! Veti afla despre cine e vorba. Locul unor astfel de persoane care jignesc este in cartier, la coltul blocului. Nu pot sa ma cobor la nivelul lui Iancu. Voi demonstra, cu documente, ca am dreptate", a adaugat Sandu.
Marius GHERGHE 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
are dreptate tiganu...   de bolovan gheorghe
iancu   de naem
A r h i v a
  Corpodean a scapat din nou    
  Meciul lui "Doamne fereste!"    
  Stiri pe scurt    
  Sperietoare pentru rusi    
  Olaroiu ramane la Riad    
  Superstitia lui Bute    
 Top afisari / comentarii 
 Hartile cutremurului (8657 afisari)
 Conflict cu Ucraina (3077 afisari)
 Spionul bulgar tundea catelul vecinei (2756 afisari)
 Contre intre Atanasiu si generalul Badalan (1769 afisari)
 PNL, decont si succesiune (1583 afisari)
 Frumoasa filipineza care suceste mintile barbatilor cu formele sale! (FOTO) (4605 afisari)
 Decanul Academiei Diplomatice de la Moscova: "Exista o probabilitate mare ca prabusirea Statelor Unite sa se produca in 2010" (3004 afisari)
 Cel mai tare sofer roman!  (2994 afisari)
 Soldatul universal, Jean-Claude Van Damme, beat intr-un club de noapte din Sofia (2266 afisari)
 Si Basescu rade de inaltimea lui Boc - VIDEO (1994 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00854 sec.