Ziua Logo
  Nr. 4475 de luni, 2 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Start fals
Mircea PAUN - ZIUA FOTO
Dupa o partida in care nu a stralucit decat sporadic, Steaua a scos un egal cu Vaslui, alimentand astfel senzatiile celor care nu vad in echipa lui Lacatus o candidata serioasa la titlul de campioana.
Partida din Ghencea, dintre Steaua si FC Vaslui, a inceput in minutul in care mai multe case de pariuri si-au micsorat cotele de "1 solist" pe care le aveau la partida amintita. Masura fara precedent si-a gasit confirmarea in iarba, acolo unde ros-albastri au inceput extrem de slab primul meci din acest retur, ei trezindu-se condusi inca din mintul 7, atunci cind Wesley, atacantul brazilian al Vasluiului, a reusit sa inscrie din careu. Steaua a reactionat la timp, si, in minutul 27, Ogararu a scapat pe partea dreapta, de acolo a centrat in careu, iar B. Stancu a reluat din voleu, in plasa portii lui Kuciak. Scorul a ramas neschimbat pana la sfarsitul partidei, lucru care i-a nemultumit pe fanii din Ghencea, cei care au scandat din nou, minute in sir, impotriva finantatorului Gigi Becali. "Ii felicit pe baieti pentru atitudine si pentru efortul depus. Am inceput mai slab meciul, cu acel gol pe care l-am primit repede, dar totusi sunt semne bune pentru meciurile care ne asteapta. Pe vitor poate vom fi lasati sa jucam. Maniera de arbitraj a semanat cu jocul tur de la Vaslui. Desi nu comentez arbitrajul, am ajuns la capatul rabdarii. Cred ca azi meritam victoria cu prisosinta. Toata presiunea care s-a creat in jurul Stelei va apasa in continuare pe umerii baietilor. Jucatorii erau suparati in vestiar, eu zic se putea castiga usor acest meci daca eram mai atenti. Jucatorii au crezut in victorie si erau mahniti de maniera de arbitraj. Prezenta lui Radoi aducea un plus echipei, dar azi, cu 2-3 exceptii, sunt foarte multumit de jucatori", a spus Lacatus. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat dezamagit de prestatia avuta de atacantii Kapetanos si Dayro Moreno. "Am jucat binisor, dar am fost putin ghinionisti. Daca ai valoare trebuie sa castigi orice meci. Daca esti echipa cu pretentii. Cei mai slabi jucatori ai Stelei au fost Kapetanos si Dayro Moreno. Toja a jucat destul de bine, asta este parerea mea. Flancul stang a fost unul destul de sters, Golanski nu a urcat aproape deloc in atac", a declarat Becali. Marcatorul singurului gol al echipei ros-albastre,
B. Stancu, a declarat: "Cred ca am facut un meci destul de bun azi. N-am avut nici sansa, noi ne-am dorit foarte mult sa castigam. Vroiam sa incepem cu dreptul, avem mare nevoie de puncte, insa ati vazut ce arbitraj a fost azi. Cred ca nu mai e nimic de comentat. Consider ca arbitrajul a fost principala cauza pentru care n-am castigat", a spus Stancu.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Cu Steaua pe masa    
  Oli vrea sa plece    
  Stiri pe scurt    
  Tot tacamul    
  Egal cu zero    
  LIGA I - ETAPA A 18-A    
  Etapa viitoare (a 19-a)    
 Top afisari / comentarii 
 Are dreptate (3058 afisari)
 Spionati pe Messenger (2598 afisari)
 Jaf cu vaporul (2164 afisari)
 Trasi din nou pe sfoara (1446 afisari)
 Criza divizeaza UE (1418 afisari)
 Sotia lui Tom Cruise, asa cum speram sa n-o mai vedem niciodata: supta la fata, nespalata pe cap si cu oja sarita (3843 afisari)
 Din programul economic transmis de Guvern la CE: Creste varsta de pensionare, iar angajarile in sectorul public, blocate pana in 2011 (2340 afisari)
 Unul dintre multii "politologi" rusi: Se pregateste o lovitura de stat impotriva lui Putin (2218 afisari)
 Nu ti-ai platit rata la banca? Uita de executorii bancari, pentru ca-ti bat la usa cei judecatoresti! (2052 afisari)
 Masacrul de la Fantana Alba, un Monument al suferintei romanesti - SEMNEAZA PETITIA (1909 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00852 sec.