Ziua Logo
  Nr. 4475 de luni, 2 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Salvat de papagali
Un pompier american care si-a pierdut graiul intr-un grav accident de masina a fost invatat sa vorbeasca din nou de catre papagalii sai. Brian Wilson a fost implicat acum 14 ani intr-un accident de circulatie in urma caruia a suferit rani extrem de grave. El si-a pierdut, de asemenea, si capacitatea de a vorbi. Barbatul sustine acum ca previziunile sumbre ale doctorilor - care ii spusesera ca viitorul lui sta intr-o camera de spital a unui azil - au fost spulberate de banala sporovaiala a papagalilor lui. "Aveam rani atat de serioase incat normal ar fi fost sa nu mai pot vorbi niciodata mai mult decat un copilas de doi ani. Doua dintre pasarile pe care le cresc inca din copilarie au continuat sa imi vorbeasca pana in clipa in care cuvintele au inceput sa iasa, brusc, si din gura mea", relateaza barbatul. Pentru a-si arata profunda si vesnica recunostinta fata de pasarile care au avut un rol atat de insemnat in reabilitarea lui, Brian Wilson si-a dedicat intreaga existenta ingrijirii vietatilor inaripate pe care stapanii nu mai vor sau nu mai pot sa le intretina. Acum, in casa americanului salasluiesc aproximativ 80 de pasari. Acesta a pus bazele unei fundatii, Wilson Parrot Foundation, prin intermediul careia ofera "serviciile" papagalilor sai in cadrul unor petreceri aniversare private si, de ce nu, in cadrul unor evenimente sociale organizate de diferite corporatii. (A.M.)
A r h i v a
  Secretul lui Porsche    1 comentariu
     1 comentariu
  Yeti ar putea fi real    
 Top afisari / comentarii 
 Are dreptate (3058 afisari)
 Spionati pe Messenger (2598 afisari)
 Jaf cu vaporul (2164 afisari)
 Trasi din nou pe sfoara (1446 afisari)
 Criza divizeaza UE (1418 afisari)
 Sotia lui Tom Cruise, asa cum speram sa n-o mai vedem niciodata: supta la fata, nespalata pe cap si cu oja sarita (3843 afisari)
 Din programul economic transmis de Guvern la CE: Creste varsta de pensionare, iar angajarile in sectorul public, blocate pana in 2011 (2340 afisari)
 Unul dintre multii "politologi" rusi: Se pregateste o lovitura de stat impotriva lui Putin (2218 afisari)
 Nu ti-ai platit rata la banca? Uita de executorii bancari, pentru ca-ti bat la usa cei judecatoresti! (2052 afisari)
 Masacrul de la Fantana Alba, un Monument al suferintei romanesti - SEMNEAZA PETITIA (1909 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00525 sec.