Ziua Logo
  Nr. 4473 de vineri, 27 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Politia sufla in ciorba lui Gribenco
-- Dosarului "captura secolului", afisat cu pompa pe toate micile ecrane - moldoveanul Serghei Gribenco, suspect in cazul jafului armat de la Brasov - i s-a adaugat o noua fila, cu aroma de leustean.
Anchetatorii au gasit un incarcator de pistol in ciorba iubitei acestuia, exact in clipele cand zburdalnicul urmarit international era ridicat din locuinta vrajitoarei Norvegia, din Ploiesti. Si asta, chiar de Dragobete, ziua indragostitilor. S-a aflat astfel ca barbatul vorbea la telefon cu concubina (care a fost audiata ieri de procurori), dar nu mai mult de un minut, pentru a nu putea fi localizat apelul. Totusi pregatirea sa contrainformativa nu l-a ajutat de data aceasta, dupa cum nici globul de cristal al gazdei sale din gruparea Ciucurica nu si-a demonstrat puterile magice. La fel ca in cazul lui Gorbunov, aparenta somnolenta a autoritatilor ridica mari semne de intrebare, care lasa loc speculatiilor referitoare la infiltrarea sa, ca informator al unor structuri de combatere a criminalitatii, in mediile infractionale formate din straini aflati pe teritoriul Romaniei. De altfel, fostul patron al firmei Nord Vest Transilvania din Zalau, de la care Gribenco a preluat afacerea sub un nume fals, a declarat ca basarabeanul a fost "plantat" in zona si ca, in urma unor neintelegeri, acesta l-a amenintat cu un pistol, el reusind sa scape numai dupa ce a intervenit politia. Prea tarziu insa, ca sa-l prinda pe infractor.
Nimeni nu s-a sesizat nici in legatura cu oprirea aceluiasi Gribenco in trafic, cand a fost si amendat: prima data in 2007, pentru viteza excesiva, langa localitatea brasoveana Timisul de Sus, iar a doua oara in iulie 2008, la Campina, cand mergea haiduceste, cu farurile stinse. Cele doua amenzi, insumand 206 lei, fireste ca nu au fost platite. Politistii au precizat ca soferul avea acte in regula, nu prezenta suspiciuni si oricum nu aveau acces din masina la baza de date. Numai ca, la vremea respectiva, pasnicul vitezoman se afla dat in urmarire generala si internationala de vreo cinci ani. Chiar sa nu fi stiut "structurile" ce hram purta Gribenco? Intre timp, ni se serveste ciorba cu incarcator de pistol.
Adrian-Nicolae POPESCU 
A r h i v a
  Criza scufunda Europa de Est    4 comentarii
  Dinamo in ancheta    
  Stradivarius gasit la Constanta    3 comentarii
  Copil impuscat de un copil    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Felix (5158 afisari)
 Lasata in grija cainilor de mama alcoolica (2388 afisari)
 Patriarhia binecuvanteaza cipul biometric (2246 afisari)
 Lista marii conspiratii (2139 afisari)
 Criminalul fara vina din Brasov (1842 afisari)
 Cel mai tare model din istorie, Elle Macpherson, topless (3228 afisari)
 Rihanna - si batuta, si cu un san pe afara! (2318 afisari)
 A murit Manea Mănescu, fost premier al Romaniei in perioada comunistă (2193 afisari)
 UPDATE Functionarii publici pierd sporuri consistente, sindicatele din invatamant ameninta ca vor da Guvernul in judecata (2044 afisari)
 Cea mai dorita femeie din lume, Marisa Miller, mai senzuala ca oricand! (VEZI FOTO) (2043 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00829 sec.