Ziua Logo
  Nr. 4473 de vineri, 27 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Cu botul pe labe
-- Dupa ce Turcu l-a acuzat pe Mircea Sandu ca trage sforile pentru Pandurii in disputa legata de Ilie Iordache, iar acesta a amenintat cu comisiile in cazul in care nu se aduc probe, presedintele CA Nicolae Badea (foto) si-a cerut scuze.
Scandalul dintre Dinamo si Pandurii in privinta lui Ilie Iordache, castigat in cele din urma de "caini" la comisii, a nascut un altul, legat de acuzatiile lui Vasile Turcu inaintea judecatii de marti. Acesta solicita desfiintarea Comisiei pentru Statutul Jucatorului, care a redeschis un caz inchis, sustinand ca se teme de influenta lui Marin Condescu, presedintele Pandurilor, in conducerea FRF. Mircea Sandu a luat foc si a cerut Comisiei de disciplina sa se autosesizeze in privinta spuselor vicepresedintelui dinamovist, iar daca acesta nu isi poate proba acuzatiile, sa ia masuri. Ieri, presedintele dinamovist Nicolae Badea a incercat sa puna capat disputei, trimitand o scrisoare de scuze catre seful FRF, pe care il asigura de "intreaga consideratie", il considera drept un sef care nu influenteaza comisiile federale si ii cere scuze. "Nu am cum sa-l jignesc pe Mircea Sandu, atat timp cat il respect foarte mult. In plus, sunt mandru ca sunt roman si il avem pe dansul in board-ul UEFA. Eu nu l-am acuzat pe Mircea Sandu sau conducerea Federatiei, ci o comisie a FRF. Mi-am spus o parere, nimeni nu poate sa-mi puna pumnul in gura. Nu inteleg de ce Mircea Sandu se simte jignit, eu consider ca, alaturi de Dumitru Dragomir, este cel mai bun conducator din fotbalul romanesc", a sunat declaratia pacifista a lui Turcu, semn ca afacerea va fi inchisa. Nu este exclus insa ca actionarul dinamovist sa primeasca o amenda, pentru ca ceilalti presedinti care au facut declaratii de acest gen, vezi Adrian Mititelu, amendat cu 3 miliarde de lei vechi, sa nu se simta nedreptatiti. (B.G.)
A r h i v a
  Talpa la Dragomir    6 comentarii
  Bayern in "sferturile" Ligii    
  Stiri pe scurt    
  Arde Ghencea!    
  Liga I e scumpa la vedere    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Felix (5158 afisari)
 Lasata in grija cainilor de mama alcoolica (2388 afisari)
 Patriarhia binecuvanteaza cipul biometric (2246 afisari)
 Lista marii conspiratii (2139 afisari)
 Criminalul fara vina din Brasov (1842 afisari)
 Cel mai tare model din istorie, Elle Macpherson, topless (3228 afisari)
 Rihanna - si batuta, si cu un san pe afara! (2318 afisari)
 A murit Manea Mănescu, fost premier al Romaniei in perioada comunistă (2193 afisari)
 UPDATE Functionarii publici pierd sporuri consistente, sindicatele din invatamant ameninta ca vor da Guvernul in judecata (2044 afisari)
 Cea mai dorita femeie din lume, Marisa Miller, mai senzuala ca oricand! (VEZI FOTO) (2043 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00981 sec.