Ziua Logo
  Nr. 4466 de joi, 19 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ana Maria iese la atac
Foto: AGERPRES
Impresar si presedinte al divizionarei secunde CS Buftea, Ana Maria Reghecampf a incercat ieri, la finalul partidei amicale pe care echipa sa a pierdut-o cu 0-6 in fata Rapidului, sa explice esecul lui Dica la Catania. De asemenea, clanul Becali a intrat in vizorul sotiei lui Laurentiu Reghecampf.
"Eu ma chinui de doua luni sa-i gasesc lui Dica o echipa. Au fost acele discutii in Turcia, dar cei de la Catania n-au vrut sa-i dea drumul. Chiar ma asteptam ca italienii sa sustina oficial ca Dica n-a vrut sa plece, cand de fapt n-a fost deloc asa!", a explicat Ana Maria Reghecampf cum a decurs incercarea de transfer a lui Dica la Ankaragucu. Apoi oficiala ilfovenilor a trecut la atacuri la adresa fratilor Becali, cei care au facilitat trecerea stelistului la Catania, dar si la adresa lui Zenga. "Managerii care l-au transferat in Italia i-au intors spatele dupa ce au luat banii; doar eu il sun in fiecare zi si incerc rezolvarea situatiei. Am vorbit cu Zenga despre plecarea lui Dica, iar el mi-a replicat: <<Nu intra in vederile mele tactice!>>. Intrebarea mea este: cand a fost adus, nu tot Zenga era antrenor? Nu era acelasi sistem? Dica a plecat dupa niste vorbe, dupa imagini, nimic real. Pai, se poate ca un jucator ca Dica sa nu fie convocat la Nationala?", s-a indignat doamna Reghecampf. Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali, patronul echipei din Ghencea. "O revenire a lui Dica la Steaua? Lui ii trebuie o echipa mare, n-are nevoie de problemele cu care s-a mai confruntat in Romania", a inchis Ana Maria Reghecampf subiectul Dica. Referindu-se la problemele cu care se confrunta multi dintre "stranieri" peste hotare, aceasta a gasit explicatia pentru neadaptare. "Daca toti conducatorii de club se injura prin presa, se numesc in toate felurile, normal ca asta se rasfrange asupra fotbalistilor nostri. Cei din afara ii considera blatisti, hoti si asa mai departe. Noi suntem la pamant, nu mai avem jucatori de talia unui Hagi, Popescu sau Petrescu, care sa faca fata fara probleme in strainatate. Tot ce se intampla in fotbalul romanesc ne afecteaza imaginea in afara granitelor!", a apreciat impresara-presedinte de club. (B.G.)
Alte articole
  Dica dorit de Espanyol    (Sport, 2008-01-21)
  Benfica nu renunta la Dica    (Sport, 2007-12-29)
  Scandal cu transferul lui Dica    (Sport, 2007-12-14)
  Nicolae Dica aproape de Benfica    (Sport, 2007-11-23)
A r h i v a
  Rapid in faliment    
  Romani treceti Prutul    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Tökes acuza Romania de "genocid pasnic" (3548 afisari)
 Neofascistii italieni pregatesc expulzarea fortata a romanilor (3219 afisari)
 Basescu si-a luat tainul de la PSD (2480 afisari)
 Efectul Ciorogarla (2202 afisari)
 Taxa auto mai mica dar dubla (1986 afisari)
 Un sarpe lung de 30 de metri, asemuit unei creaturi mitice, inspaimanta locuitorii unei insule malaeziene (5546 afisari)
 Desi are un bust impresionant, barbatii au votat-o pentru "cel mai bun posterior" (FOTO) (3549 afisari)
 Prima casatorie gay din Romania, oficiata de un preot ortodox  (2126 afisari)
 Vaticanul a decis: Nu se poate discuta de egalitate sexuala in Iad (1891 afisari)
  Julia Roberts, frumusica foc si la 41 de ani, a gasit elixirul tineretii (1704 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01007 sec.