Ziua Logo
  Nr. 4459 de miercuri, 11 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Cerul va fi mai mult noros. Ziua vor fi precipitatii in general slabe, mixte in nord-vestul tarii si la munte si sub forma de ploaie, local, in restul teritoriului. Noaptea va ploua in Muntenia si Dobrogea si vor fi precipitatii mixte, local in Oltenia si izolat in rest. In regiunile sudice, cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. Vantul
va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade. Izolat in zonele joase va fi ceata.
BUCURESTI
Ziua cerul va fi temporar noros, iar noaptea innorarile se vor accentua si va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 1-3 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii mixte, in ge�neral slabe cantitativ, ziua indeosebi in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali.
Vremea se va raci, iar cerul se va mentine mai mult noros. Vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in Carpatii Occidentali.
COMENTARIU
Presiunea atmosferica va fi in scadere astazi si maine in zona tarii noastre, ca de altfel in toata jumatatea de est a continentului. Sisteme frontale succesive vor aduce precipitatii in toate regiunile, iar masa de aer polar advectata spre bazinul mediteranean va determina o racire a vremii, astfel incat valorile termice
se vor incadra in normele climatologice ale perioadei.
Meteorolog, Florinela Georgescu
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Telegrama meteorologica spontana de 11 spre 12 februarie   de Atamild
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Drumul armelor de la Ciorogarla (8697 afisari)
 Se stie ucigasul! (3909 afisari)
 Rusii speriati (2965 afisari)
 Atac antisemit in revista lui Felix (2765 afisari)
 Ucisa de laptele mamei (2367 afisari)
 Solistul trupei Iris, Cristian Minculescu, internat intr-o clinica din Germania, pentru ca boala s-a agravat (4541 afisari)
 A gasit o comoara de 3 miliarde de dolari pe Google Earth (3736 afisari)
 Monica Belluci, sexy si tandra sub dus! (FOTO) (3291 afisari)
 Oligarhii rusi sunt gata sa plateasca sute de mii de euro pentru niste penisuri uriase (3159 afisari)
 Primul documentar de educatie sexuala din lume (VEZI VIDEO) (2647 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00732 sec.