Ziua Logo
  Nr. 4457 de luni, 9 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Jazz-rock
Stiri pe scurt
Suedezii de la Opeth sunt capul de afis al primei seri ARTmania, festivalul care va avea loc in perioada 17-19 iulie la Sibiu. Opeth a fost nominalizata la premiile Grammy de anul acesta si va concerta pentru prima data in Romania la aceasta a patra editie a festivalului.
Instrumentistul Mick Harvey a parasit trupa The Bad Seeds, in care canta alaturi de Nick Cave. Despartirea pune capat celor peste 35 de ani de colaborare dintre cei doi muzicieni.
Rock River este cel mai recent festival rock anuntat in Romania. Prima editie va avea loc intre 10 si 12 iulie, in apropiere de Cernavoda. Organizatorii nu au anuntat inca trupele care vor fi pe afisul festivalului.
Gail Zappa (foto), sotia legendarului compozitor si instrumentist Frank Zappa (decedat in 1993), a pierdut un proces prin care intentiona sa opreasca organizarea festivalului Zappanele (Germania). Motivul invocat de Gail: prin Zappanele este exploatata imaginea si numele raposatului ei sot.
Excentricul Prince si-a promovat noul site printr-un concert sustinut chiar in pivnita casei sale. Prince a cantat pana la 3 dimineata, iar printre invitatii sai s-au aflat castigatorii concursurilor care aveau drept premiu o intalnire cu artistul, jurnalisti si cativa prieteni.
Maestrul BB KING, ajuns la varsta de 83 de ani, a anuntat recent ca va sustine o serie de concerte in Marea Brita�nie. Concertele sunt progra�mate pentru luna iunie.
Bruce Springsteen este suspectat ca ar fi plagiat o piesa Kiss din 1979, "I Was Made For Loving You". Piesa banuita este prima din track-listul ultimului album Springsteen, intitulat "Working On A Dream". In ciuda acuzatiilor lansate de cei de la Kiss, "Working On A Dream" tocmai s-a instalat pe prima pozitie a topului Billboard 200.
Fanii finlandezilor de la Nightwish se vor putea bucura de un nou album din partea favoritilor lor incepand cu 6 martie. Noul material se va numi "Made in Hong Kong (And In Various Other Places)" si va contine, pe langa CD-ul propriu-zis, si un DVD cu un documentar despre turneul de promovare a ultimului album, "Dark Passion Play".
Potrivit unei agentii de stiri din Bulgaria, managerii AC/DC sunt pe punctul de a ajunge la un acord cu organizatorii de la Sofia pentru un concert in vara acestui an.
Solistul Deep Purple, Ian Gillan, va lansa un album de studio la sfarsitul lunii martie. Materialul se va intitula "One Eye To Morocco".
A r h i v a
  Magnetii B'ESTFEST    
 Top afisari / comentarii 
 Michael Jackson putrezeste de viu (6467 afisari)
 Tariceanu spre penal (4719 afisari)
 Ultimul meci (4371 afisari)
 Renationalizarea Europei (2791 afisari)
 Romania - un desert plin de gunoaie (1085 afisari)
 Icoana Maicii Domnului de la Manastirea parintelui Iustin Parvu plange cu lacrimi de mir (7357 afisari)
 UPDATE: Vedeti ultimele clipe ale handbalistului Marian Cozma! (VIDEO) (3827 afisari)
 Pastrat secret de oficialitati, un incredibil caz OZN din Grecia a iesit la lumina  (3609 afisari)
 Conflictul in care a fost implicat Marian Cozma a pornit de la faptul cã prietena handbalistului fusese agresatã verbal, relateazã presa internaþionalã (3227 afisari)
 Cum arata supermodelul Helena Christensen fara machiaj? De nerecunoscut! (3144 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.