Ziua Logo
  Nr. 4456 de sambata, 7 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Efectul Ciorogarla
Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, membru al Comisiei de Aparare, a declarat, ieri, ca in cazul disparitiei de armament de la depozitul din Ciorogarla, ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, ar putea fi audiat de aceasta comisie. Comisia a decis insa ca inainte sa astepte finalizarea anchetei, informeaza Mediafax. "Dar nu vom lasa sa treaca luni. Il chemam si pe Stanisoara sa ne dea explicatii", a spus Bejinariu. (T.B.)
Botos adjunct la DGIA
Generalul maior de justitie Ilie Botos, fost procuror general al Romaniei, a fost numit adjunctul directorului Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA). In urma cu cateva zile, Mihai Stanisoara, ministrul Apararii Nationale, a semnat ordinul prin care Botos a fost propulsat la conducerea serviciilor secrete ale armatei. DGIA este formata din Directia Informatii Militare si Directia Contrainfomatii si Siguranta Militara. (D.D.)
Ancheta la Rovinari
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a dispus efectuarea unui control, de catre Inspectia Generala din institutie, la complexul energetic Rovinari, dupa ce DNA a inceput o ancheta in cazul presupusei mite pe care un om de afaceri american ar fi oferit-o conducerii societatii. "Concluziile echipei Ministerului Economiei, rezultate in urma controlului, vor fi transmise Directiei Nationale Anticoruptie", se arata intr-un comunicat al ministerului. (R.M.)
A r h i v a
  Teroarea Camatarilor    
  Gorbunov audiat    1 comentariu
  Cocaina Romaniei    
  Rectorul Academiei de Politie cercetat penal    2 comentarii
  Mircea Horea Hossu extradat in Romania    1 comentariu
  Pericolul perfectiunii    
 Top afisari / comentarii 
 Calare pe comoara (3034 afisari)
 Ciorogarla serviciilor secrete (2191 afisari)
 Cancelarul Dorin Marian a initiat concesionarea zacamintelor (2004 afisari)
 Batalia pentru Israel (1628 afisari)
 Afacerea ascunsa a tuturor guvernelor (1404 afisari)
 Deputat german: "Din partea Romaniei, se aude o voce care nu este foarte prietenoasă față de Republica Moldova și care vorbește despre reconstituirea Romaniei Mari" (3061 afisari)
 Dinu Patriciu: Ne aflam in fata unei mari diversiuni. Ni s-au vandut iluzii, cum ca acolo ar fi petrol si gaze care vor imbogati Romania (3048 afisari)
 Adriana Saftoiu, despre Watergate-ul romanesc: E jenant cum ne facem toti ca ploua. Tatuca nu a gresit, daca are eventual derapaje, e si el om (3044 afisari)
 UPDATE 13:40 - Handbalist roman, ucis de rromi intr-o discoteca din Ungaria (2703 afisari)
 Schimb dur de replici intre Barroso si Putin, dupa summitul de vineri de la Moscova  (2517 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00739 sec.