Ziua Logo
  Nr. 4455 de vineri, 6 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi contraataca
-- Acuzat in "Dosarul Valiza", patronul Stelei readuce in discutie meciul dintre CFR Cluj si Rapid, din primavara lui 2006, scor 1-3, care, la vremea respectiva, a fost suspectat ca fiind aranjat.
"Acu' ca m-am enervat, poate o sa aduc eu martori care sa vorbeasca despre meciul ala. Da, oameni care au jucat in meciul ala. Poate chiar Dorinel Munteanu (n.r. antrenor-jucator la CFR). Vin cu probe! meciuri vandute, nu premiate", a rabufnit Gigi Becali miercuri seara. Presa vremii a suspectat meciul respectiv, care era unul vital pentru giulesteni in lupta pentru titlu pe care o dadea cu Steaua. Razvan Lucescu, antrenorul de atunci al Rapidului, i-a dat replica patronului stelist. "Cred ca Gigi Becali ar trebui sa se uite foarte bine la el si la tot ce a facut el, la toate scandalurile care au urmat dupa meciurile Stelei din ultimii trei ani. Normal ca ma deranjeaza, pentru ca hai sa ne uitam in urma si sa vedem toate scandalurile Stelei dupa meciurile de la Petrosani, Vaslui, Targu Jiu, Farul, CFR Cluj si apoi sa vorbim. Asta e tot ce vreau sa spun legat de acest subiect", a spus Lucescu. "Nu ma intereseaza ce spune nu stiu cine despre noi. Nu este adevarat. Am vazut aseara ca a confirmat si Dorinel Munteanu. Sunt niste mizerii, va rog sa nu ma mai intrebati de mizerii. Vor sa distraga atentia de la ce au facut ei, spre altii care nu au facut", a fost reactia lui Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj. Nici martorul "citat" de Becali nu a confirmat varianta blatului. "Domnul Becali nu are la ce sa se astepte de la mine. Nu a fost nimic suspect la CFR - Rapid. Nu are ce sa spuna Dorinel Munteanu, pentru ca la CFR nu s-au facut blaturi. Eu am spus, dar nu am fost ascultat pentru ca peste numele meu a fost pus un semn de intrebare. Dorinel Munteanu nu a participat la vreun joc de culise", a declarat si Dorinel Munteanu. (B.G.)
A r h i v a
  Taher vrea iar Rapidul    
  Hagi a sarbatorit auster    1 comentariu
  Beckham ar ramane la Milan    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 PNL crapa de nervi (2410 afisari)
 Ostropel de pui cu piure de cartofi (2341 afisari)
 Gorbunovii de langa noi (1951 afisari)
 Desecretizare la concesionare (1789 afisari)
 Secretele puterii (1244 afisari)
 Cea mai sexy femeie din lume, Karolina Kurkova, topless pe catwalk! (VEZI FOTO) (3154 afisari)
 Face reclame sexy, desi i s-a spus ca este prea grasa pentru asta! (FOTO) (2456 afisari)
 Un baiat cu 11 tumori si trimis acasa sa moara a fost salvat de bunici cu ajutorul terapiilor alternative (2397 afisari)
 Profesoara de romana, dansatoare din buric la 64 de ani! (2131 afisari)
 Vanatorii de fosile au descoperit cel mai mare sarpe care a existat pe Terra (1849 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00803 sec.