Ziua Logo
  Nr. 4451 de luni, 2 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
Obama cu marijuana
-- Fratele vitreg al presedintelui american a fost arestat in Kenya
Rudele sarace si uitate ale actualului presedinte american, Barack Obama, monopolizeaza atentia presei americane. Pe ultima suta de metri a campaniei electorale din SUA, presa de peste Ocean a scos la lumina existenta matusii lui Obama, care locuia, ca emigranta clandestina, intr-o casa de la periferia orasului Boston.
Sambata, mass media a transmis ca fratele vitreg al liderului de la Casa Alba, George Hussein Onyango Obama, a fost arestat in Kenya, la Nairobi, pentru posesie de marijuana. Barack Obama nu a facut niciun comentariu asupra acestui incident.
George Hussein Onyango Obama (26 de ani) este fiul cel mai mic al lui Barack Obama senior, care a avut patru sotii si opt fii si care a decedat intr-un accident de masina in 1982. Fratele vitreg al liderului de la Casa Alba traieste in prezent intr-o mahala din Nairobi. Presa americana nu a uitat sa accentueze, in ziua investirii noului presedinte ca George Hussein Obama nu a fost prezent la Washington la ceremonie. De altfel, chiar Barack Obama a marturisit ca si-a intalnit pana acum fratele vitreg doar de doua ori si a consemnat despre existenta acestuia, pe scurt, in cartea "Vise de la tatal meu". Barack Obama spune, in carte, ca intalnirea cu fratele sau vitreg a fost "o experienta dureroasa" si il descrie pe George drept "un baiat cu fata rotunda si cu privirea nelinistita".
George Obama nu s-a bucurat de interesul presei decat abia in august 2008, cand reporterii de la revista Italian Vanity Fair au relatat ca fratele vitreg al candidatului democrat traieste intr-o cocioaba si castiga mai putin de un dolar pe zi. Articolul l-a enervat pe George Obama, care a afirmat: "Am trait bine. Chiar si acum traiesc bine. Acea revista a exagerat totul".
Mihai ISAC 
A r h i v a
  Putin isi aresteaza adversarii    32 comentarii
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea Ciorogarla (3936 afisari)
 Statul fara caini (3793 afisari)
 Incest cu voie de la magistrati (2992 afisari)
 Severin: Guvernul curcubeu cade la anul (1907 afisari)
 Calutul troian (1238 afisari)
 Scene nud cu actrita Keira Knightley! (VEZI FOTO) (3835 afisari)
 Actorul Nick Nolte arata ca un vagabond! (FOTO) (3693 afisari)
 Enigma pentru lumea medicala: Fetita care refuza sa creasca (3498 afisari)
 Noua jucarie sexuala a Madonnei (FOTO) (2444 afisari)
 LIVE Liviu Dragnea: Imi depun demisia de onoare din functia de ministru de Interne (2270 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00869 sec.