Ziua Logo
  Nr. 4448 de joi, 29 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Cruise pro Cruz
Tom Cruise spera ca actrita spaniola Penelope Cruz, fosta lui iubita, sa castige premiul Oscar anul acesta, ea fiind nominalizata pentru rolul din filmul "Vicky Cristina Barcelona", regizat de Woody Allen, informeaza Mediafax. "E fantastic. Sunt foarte incantat de a doua ei nominalizare. Sper sa castige", a declarat Cruise, la Madrid - unde si-a promovat cel mai recent film, thrillerul istoric "Valkyrie" -, referindu-se la nominalizarea lui Penelope Cruz pentru rolul din filmul "Vicky Cristina Barcelona". Penelope Cruz, in varsta de 34 de ani, a fost si ea prezenta, alaturi de familia sa, la lansarea oficiala a filmului "Valkyrie" in Spania, marti, la Teatro Real din Madrid. Tom Cruise si Penelope Cruz s-au cunoscut in 2001, pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Vanilla Sky". Cele doua staruri s-au despartit la sfarsitul lui ianuarie 2004, din cauza faptului ca petreceau prea mult timp departe unul de celalalt, a declarat Lee Anne DeVette, sora si purtatorul de cuvant al lui Cruise. Intr-un interviu acordat cotidianului spaniol El Pais la sfarsitul saptamanii trecute, Cruz a declarat ca intentioneaza sa paraseasca orasul Los Angeles si sa se mute la New York si Madrid, pentru a putea petrece mai mult timp cu familia.
A 81-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles. Penelope Cruz a devenit celebra cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", al lui Pedro Almodovar, lansat in 1999. Actrita a fost nominalizata la premiile Oscar in 2006, pentru rolul din "Volver". Printre filmele in care a jucat se numara "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) si "Nu te misca" (2004).
Cruz joaca in cel mai recent film al sau, "Vicky Cristina Barcelona", alaturi de iubitul ei actual, actorul spaniol Javier Bardem. (D.M.)
A r h i v a
  Masacrul din L.A.    1 comentariu
  Hitler in ipostaze inedite    1 comentariu
  Capodopera lui Goya a fost pictata de un ucenic    
 Top afisari / comentarii 
 Papusarii crizei mondiale (3073 afisari)
 Patriarhia cere lamuriri despre pasapoartele biometrice (3029 afisari)
 Normele Politiei Politice (1720 afisari)
 Nemuritorul de la Finante (1629 afisari)
 Hitler in ipostaze inedite (1476 afisari)
 Britanicii recunosc: Se uita la filme porno cand sunt la serviciu! (4218 afisari)
 O fetita doarme de 80 de ani, in catacombele unei manastiri din Palermo (4014 afisari)
 Orlando Bloom arata groaznic! (2949 afisari)
 Traian Basescu a fost deranjat de autocolantele purtate de unii magistrati la ceremonia de la Cotroceni (2534 afisari)
 Patrick Swayze renunta la tratamentul impotriva cancerului, decis sa moara ca un cowboy, cu cizmele in picioare si fara regrete (2137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00847 sec.