Ziua Logo
  Nr. 4447 de miercuri, 28 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
S-a ales praful
-- Dupa ce a ratat obiectivul fixat de FRH la Mondialele din Croatia, calificarea in grupele principale, reprezentativa noastra masculina de handbal a pierdut si sansa de a lupta pentru locurile 13-14, fiind invinsa, luni seara, de Spania, cu 40-32.
Handbalul masculin autohton a fost din nou prezent la un turneu final mondial, tricolorii pregatiti de Aihan Omer (foto) reusind dupa 14 ani de anonimat sa revina la masa bogatilor. Numai ca, handbalistii nostri n-au reusit sa-si acopere carentele mentale si s-au poticnit in furcile caudine ale primei faze din Croatia, fiind pusi la colt in grupa A de Franta, Ungaria si Slovacia. Ajunsa in prima serie din Cupa Presedintelui, un fel de turneu de consolare al selectionatelor care nu si-au gasit loc in grupele principale, Romania a dispus de modestele Cuba si Kuweit, dar s-a fastacit din nou, luni seara, in fata unei echipe galonate, fosta campioana mondiala Spania. Cu ex-internatio�nalul roman Alexandru Buligan in staff-ul tehnic, detinatorii bronzului olimpic s-au impus, cu 40-32 (19-16), la capatul unei dispute in care handbalistii pregatiti de Aihan Omer au demonstrat ca nu sunt apti fizic si psihic ca sa depaseasca un nume sonor. Astfel, handbalistii romani au ratat si batalia pentru Cupa Presedintelui (n.n. - Spania si Egipt au jucat cu trofeul pe masa) si au jucat aseara, dupa inchiderea editiei, pentru locurile 15-16, impotriva celei mai titrate echipe de la Mondialul croat, Rusia. O alta selectionata titrata, dar care a capotat surprinzator in preliminarii, pentru ca, luni seara, sa fie depasita si de Egipt, cu 31-27. (Tiberiu RIST)
A r h i v a
  "E bine ca subalternii mei sunt in priza"    
  Mister 20 la suta    
  Licentierea poate strica returul    
  Oaia neagra a lui Gigi    
  Echipa in aer, primarul la sol    
  Rebuturile lui Dinamo    
  Patronul decide capitanul Stelei    
  Scandal la Australian Open    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Guvern iresponsabil (2178 afisari)
 Catalin Doica, pionul otravit al lui Felix (2101 afisari)
 Chitac a impuscat revolutionari (1833 afisari)
 Anticriza dupa Basescu (1674 afisari)
 "Am asteptat opt ore la Elias" (1646 afisari)
 Apocalipsa in 2012? Controverse, teorii si... filme  (4144 afisari)
 Marturii socante ale unei anorexice care a vazut moartea cu ochii (FOTO) (3289 afisari)
 Striptease la Jandarmeria din Sfantul Gheorghe! - VIDEO (2595 afisari)
 UPDATE: Filtre de Politie in toate judetele din jurul Bucurestiului dupa spargerea depozitul de armament din Ciorogarla (2514 afisari)
 Pamela Anderson face striptis pentru a-si tine iubitul aproape (2279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00717 sec.