Ziua Logo
  Nr. 4447 de miercuri, 28 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Patronul decide capitanul Stelei
-- "Fiara" s-a declarat ieri neinteresata de problema succesorului lui Mirel Radoi in vestiarul Stelei, spunand ca, daca Gigi Becali il vrea capitan pe Goian, el nu are nimic impotriva.
Dupa ce a schimbat profilul tactic al echipei sale in cantonamentul de la Oliva Nova, trecand de la 4-2-3-1 la un mai ofensiv 4-4-2, Lacatus si-a facut cunoscute intentiile de a ataca mai mult in partidele din returul Ligii I. Steaua se afla la sase puncte de Dinamo, ocupanta primei pozitii, si dupa cum a declarat Laca, singura varianta de a castiga campionatul este cea in care ros-albastrii vor iesi invingatori in 14 din cele 17 etape ramase de disputat. "Mi-as dori sa batem pe toata lumea etapa de etapa, sa ne distram, dar nu ne va fi deloc usor. Tinind cont de diferenta de puncte dintre noi si prima clasata, nu ne permitem sa pierdem foarte multe puncte. Trebuie sa incepem bine pentru a putea spera la primul loc", a spus Lacatus. De asemenea, el s-a referit si la problema pe care mai multi oameni de fotbal au identificat-o la echipa, si anume lipsa unui conducator veritabil. "Eu vreau ca toti jucatorii sa fie decisivi. Se tot vorbeste ca nu avem coordonator, dar poate nu avem nevoie. Eu vreau ca fiecare jucator, atunci cand are mingea, sa se comporte ca un coordonator de joc. In retur vom incerca sa marcam cat mai multe goluri si sper ca jucatorii tineri sa aiba un aport decisiv", si-a manifestat increderea fostul tricolor. Plecarea lui Radoi, una care s-ar putea sa afecteze prestatiile din teren ale echipei din Ghencea, este una care nu-i da mari batai de cap lui Lacatus, mai ales ca, in ultimii ani, Steaua a jucat mai mult fara fostul ei capitan in teren. "Noi incercam sa compensam golul lasat de Mirel cu jucatorii pe care ii avem la dispozitie. Cred ca avem jucatori destul de buni pentru a umple acest gol. Tinand cont de lotul pe care il avem la dispozitie, cred ca putem face fata. Problema capitanului este mai putin importanta. Daca patronul il vrea pe Goian capitan, atunci el va fi capitan", a conclu�zionat Lacatus. Steaua va continua pregatirea returului campionatului prin intermediul celui de-al doilea cantonament de iarna, care se va desfasura in Turcia, la Belek, in perioada 30 ianuarie - 14 februarie, acolo unde echipa va disputa cinci partide amicale.
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 127  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  "E bine ca subalternii mei sunt in priza"    
  Mister 20 la suta    
  Licentierea poate strica returul    
  Oaia neagra a lui Gigi    
  Echipa in aer, primarul la sol    
  Rebuturile lui Dinamo    
  S-a ales praful    
  Scandal la Australian Open    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Guvern iresponsabil (2178 afisari)
 Catalin Doica, pionul otravit al lui Felix (2101 afisari)
 Chitac a impuscat revolutionari (1833 afisari)
 Anticriza dupa Basescu (1674 afisari)
 "Am asteptat opt ore la Elias" (1646 afisari)
 Apocalipsa in 2012? Controverse, teorii si... filme  (4144 afisari)
 Marturii socante ale unei anorexice care a vazut moartea cu ochii (FOTO) (3289 afisari)
 Striptease la Jandarmeria din Sfantul Gheorghe! - VIDEO (2595 afisari)
 UPDATE: Filtre de Politie in toate judetele din jurul Bucurestiului dupa spargerea depozitul de armament din Ciorogarla (2514 afisari)
 Pamela Anderson face striptis pentru a-si tine iubitul aproape (2279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00856 sec.