Ziua Logo
  Nr. 4447 de miercuri, 28 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Anchete la Slatina
Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Olt, reunit ieri, a hotarat pe baza declaratiilor si a documentelor stranse in cazul lui Mihai Constantinescu, barbatul mort pe 22 ianuarie, la Spitalul Judetean Slatina, sa trimita cazul Comisiei de Jurisdictie, deoarece exista indicii de abateri deontologice in acordarea asistentei medicale in spital. Departamentul de Jurisdictie a inceput, la randul sau, alcatuirea dosarelor si le va trimite spre judecare Comisiei de Disciplina Olt, comisie independenta, care nu este subordonata Colegiului Medicilor Olt. (C.P.)
CFR Marfa mai scump
CFR Marfa va majora tarifele pentru traficul intern cu 20%, de la 1 februarie, cand va intra in vigoare o dispozitie din luna decembrie a directorului general al companiei. Decizia a fost luata pe baza unei hotarari AGA, in urma careia fostul director general al companiei, Liviu Bobar, a emis, pe 15 decembrie 2008, o dispozitie privind majorarea tarifelor. Tarifele variaza in functie de distanta, de tipul vagonului si de greutatea transportata. (C.P.)
FORT in Conpirom
Federatia Operatorilor Romani de Transport - FORT - este, de ieri, membra a Confederatiei Patronale din Industria Romaniei Conpirom. Prin aderarea FORT - federatie care cuprinde circa 4.000 de agenti economici si care negociaza contractul colectiv de munca la nivel de ramura - Conpirom a ajuns la 12 contracte colective de munca negociate la nivel national. Prima actiune comuna a celor doua a fost demarata ieri, prin programul "Cumparati produse romanesti!". Scopul acestuia este de a incuraja consumatorul roman sa apeleze la produse romanesti, crescand astfel consumul si stimuland productia. (C.P.)
Victima vaccinarii
Parintele Tudor Peiu de la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, care, impreuna cu obstea sa a ridicat o bisericuta pentru ingrijirea sufleteasca a copiilor, este dat afara de conducerea Spitalului. Vina parintelui Peiu pare sa fie faptul ca a permis organizarea unei conferinte de presa pe tema vaccinarii fetitelor impotriva HPV, sustinand, alaturi de alti reprezentanti ai societatii civile, ca, pentru unul dintre vaccinurile folosite in cadrul campaniei nu s-au efectuat suficiente studii medicale. Enoriasii Bisericii cu hramul Sfanta Treime au deschis o lista de semnaturi si se impotrivesc eliminarii parintelui Peiu prin aceste masuri administrative considerate abuzive. (V.R.)
A r h i v a
  Bube Sapard    
 Top afisari / comentarii 
 Guvern iresponsabil (2178 afisari)
 Catalin Doica, pionul otravit al lui Felix (2101 afisari)
 Chitac a impuscat revolutionari (1833 afisari)
 Anticriza dupa Basescu (1674 afisari)
 "Am asteptat opt ore la Elias" (1646 afisari)
 Apocalipsa in 2012? Controverse, teorii si... filme  (4144 afisari)
 Marturii socante ale unei anorexice care a vazut moartea cu ochii (FOTO) (3289 afisari)
 Striptease la Jandarmeria din Sfantul Gheorghe! - VIDEO (2595 afisari)
 UPDATE: Filtre de Politie in toate judetele din jurul Bucurestiului dupa spargerea depozitul de armament din Ciorogarla (2514 afisari)
 Pamela Anderson face striptis pentru a-si tine iubitul aproape (2279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00803 sec.