Ziua Logo
  Nr. 4446 de marti, 27 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Razbunarea unei vedete BBC
-- Un barbat nevinovat a ajuns la puscarie dupa ce fosta sa iubita l-a acuzat de viol
O celebra prezentatoare BBC a depus la politie o plangere stupefianta in care reclama faptul ca fostul sau iubit ar fi violat-o de peste 40 de ori, in timpul relatiei lor de doi ani si jumatate. Identitatea femeii nu a fost dezvaluita, dar, conform dailymail.co.uk, este vorba despre o vedeta care a adus televiziunii britanice BBC audiente de milioane de telespectatori.
Barbatul a fost arestat si tinut intr-o celula din sectia de politie, in vreme ce echipaje de politisti i-au perchezitionat apartamentul, in cautarea unor dovezi care sa sustina afirmatiile femeii.
Cateva saptamani mai tarziu, aceasta si-a retras acuzatiile, iar ofiterul care a condus investigatia a declarat ca afirmatiile femeii sunt nefondate.
In ciuda lipsei dovezilor, incidentul ramane inregistrat in Sistemul National al Politiei, din cauza unei "fisuri" legale, vatamandu-i pentru totdeauna viata omului acuzat pe nedrept. Chiar daca victima isi retrage afirmatiile, evenimentul ramane consemnat in fisa acuzatului la Biroul de Antecedente Penale, impiedicandu-l pe respectivul sa se angajeze in locuri precum centre de sanatate si scoli.
"Minciunile ei mi-au distrus viata"
Nici identitatea iubitului nu a fost dezvaluita pentru a o proteja pe asa-zisa victima, dar acesta insista sa isi faca public cazul. "Minciunile ei mi-au distrus viata. Si, in vreme ce eu intampin reale dificultati in a-mi gasi de lucru, ea a scapat nepedepsita. Nu am voie nici sa ii dezvalui identitatea! Violul este o crima ingrozitoare, pe care nu as putea sa o comit. Nu ma intereseaza cat de cele-
bra este, ar trebui trimisa la inchisoare. Bineinteles, BBC-ul nu are habar de ceea ce a facut. Dar as vrea sa cred ca daca ar afla cumva, ar concedia-o", declara barbatul indurerat. Mai putin de 6% din violurile raportate sfarsesc printr-o condamnare, dar, potrivit lui Tim Murray, angajat al False Rape Society, acest caz e tipic: "Mii de barbati nevinovati sunt marcati pe viata din cauza unui sistem nedrept", marturiseste el. "Acuzatului ar trebui sa i se dea dreptul sa ramana anonim pana in momentul condamnarii. Si, daca e gasit nevinovat, incidentul ar trebui sters din cazierul lui".
Robert - nu este numele lui real -, fotograf amator in varsta de 50 de ani, a intalnit-o pe vedeta BBC in 2003. Femeia - pe care o vom numi aici Charlotte -, pe atunci angajata unei televiziuni comerciale, l-a rugat pe acesta sa ii faca niste poze profesioniste pentru a-i propulsa cariera. Relatia lor sentimentala a inceput dupa doar cateva saptamani. Perechea isi filma multe din intalnirile amoroase care aveau loc in apartamentul lui din centrul Londrei. Ideea fusese a lui Charlotte, dupa spusele lui. "Aveam o relatie deschisa, dar care nu se rezuma doar la sex". Diferenta de varsta - ea avand in jur de 20 si ceva de ani -, minciunile femeii si faptul ca ea dorea sa se marite cu un alt iubit, l-au determinat pe Robert sa rupa relatia, in martie 2006. In timp ce o astepta in fata apartamentului ei, pentru a-si recupera cheile, a fost arestat de politie. A fost purtat de la o sectie la alta, fiind acuzat ca, de-a lungul relatiei, ar fi violat-o, drogat-o, santajat-o si chiar si ca ar fi amenintat-o cu moartea pe femeie. Dupa ce politia a vizionat filmuletele facute de cuplu si a observat ca tanara era mai mult decat cooperanta in timpul actului sexual, barbatul a fost disculpat. Nu a primit, in schimb, nicio scuza din partea lui Charlotte sau a politiei pentru toate cele intamplate.
Ana MUNTEANU 
 Afisari: 1554  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Sigur ca a violat-o   de Gormogon
A r h i v a
  Winslet, "grasa si nefericita" la Hollywood    2 comentarii
  A trezit-o din coma cu un sarut    3 comentarii
  Britannica pe Internet    
 Top afisari / comentarii 
 Nastase protejat de liberali (1960 afisari)
 "Ceausescu, fa o smecherie si invie!" (1687 afisari)
 Razbunarea unei vedete BBC (1554 afisari)
 Nabucco resuscitat la Budapesta (1490 afisari)
 Liberalii isi masoara muschii in sondaje (1197 afisari)
 Cea mai sexy rusoaica, mai fierbinte ca niciodata! (VEZI FOTO) (4056 afisari)
 Agentia Vampee cauta eleve porno prin liceele din judetul Ilfov (4027 afisari)
 Topul Academia Catavencu: Cele mai sexy 49 femei din politica  (2296 afisari)
 Pe urmele Monicai Lewinski: De la o revista pentru barbati, la ... Casa Alba (VEZI FOTO) (2294 afisari)
 Generosi: Hotii i-au furat masina lui Becali dar i-au adus-o inapoi (2140 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00989 sec.