Ziua Logo
  Nr. 4444 de sambata, 24 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Basescu a dat audiente in strada
-- Presedintele Basescu a fost oprit de doua ori pe strada, in timpul ceremoniilor dedicate aniversarii a 150 de ani de la Unirea Principatelor. Astfel, seful statului a avut o audienta ad-hoc pe teme de vrajitorie si alta pe probleme locative.
Traian Basescu a fost acostat la orele diminetii, la Patriarhie, de o batrana care a reusit sa treaca de ofiterii SPP. Desi initial batrana a fost indepartata de presedinte, la insistentele femeii, Traian Basescu s-a oprit sa-i vorbeasca, avand o audienta ad-hoc pe teme de "vrajitorie". "Suntem doua, fiica mea si cu mine, sotul meu a murit si un cumnat mi-a luat casa si m-a dat pe mana camatarilor sa ma omoare..se arunca cu otrava, am vrajitori in casa", i-a spus ea presedintelui, foarte agitata.
"Vrajitori?", a intrebat seful statului, la care ea a continuat: "Nu vrajitori, criminali".
"A, mai grav", a replicat Basescu, incercand apoi sa o calmeze. Dupa ce femeia i-a dat un plic, presedintele i-a cerut unui reprezentant al Administratiei Prezidentiale, care il insotea, "sa vada despre ce este vorba si sa ia toate informatiile". Seful statului a fost oprit si inainte de a pleca de la Muzeul National de Istorie, unde participase la un vernisaj dedicat Unirii Principatelor. Inainte de a urca in masina, o femeie l-a abordat pe seful statului cerandu-i audienta pentru o problema locativa cu un imobil din Buftea.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, i-a oferit acesteia o carte de vizita. Ajuns la Patriarhie, presedintele s-a retras pentru cateva minute in resedinta Patriarhului, timp in care au aparut si alti invitati: Elena Udrea, Roberta Anastase, Blaga, Stanisoara si academicianul Dan Berindei. In scurt timp, biserica a devenit neincapatoare, iar corul Patriarhiei a fost serios concurat de soneriile telefoanelor mobile ale asistentei.
Adrian-Nicolae POPESCU 
A r h i v a
  Sile si Nutu stapanii Capitalei    
  NUP pentru tortionarii lui Vasile Paraschiv    3 comentarii
  Reglare de conturi la Constanta    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu catre Kissinger: Nu, multumesc. Nu ma intereseaza. (5742 afisari)
 Cum a fost tradat Cuza-Voda (3898 afisari)
 Diaconescu a fost jecmanit in Ucraina (3298 afisari)
 Armata romana ocupa Budapesta (3075 afisari)
 Legea interceptarilor la Avocatul Poporului (1786 afisari)
 O profesoara din Cehia a devenit star pe internet intr-un film porno in care intretine relatii sexuale cu un tanar de 18 ani - VIDEO (7906 afisari)
 Obama, vizitat de un OZN in timpul ceremoniei de investire - VIDEO (7252 afisari)
 Pisici vii folosite ca momeală pentru a prinde rechini - VIDEO (4330 afisari)
 Scene de razboi la granita romano-ucraineana (2824 afisari)
 A murit fosta finalista Miss World care a ramas fara maini si picioare din cauza unei infectii  (2372 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00908 sec.