Ziua Logo
  Nr. 4443 de vineri, 23 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Portareii la poarta Stelei
-- BGS a cerut falimentul clubului lui Gigi Becali pentru ca acesta refuza de doi ani sa achite o datorie de 183.529 de lei
Fotbal Club Steaua Bucuresti SA trebuie sa-i plateasca firmei de paza BGS 183.529 de lei, din care 92.559 de lei reprezinta onorariu pentru asigurarea pazei la meciurile Stelei pe teren propriu, in sezonul 2007-2008, conform actelor depuse la dosar de catre reprezentantii firmei. Restul datoriei, de 90.969 de lei, reprezinta penalitatile pentru intarzierea platilor. Primul termen al procesului va avea loc la Tribunalul Bucuresti pe 2 martie.
Argaseala: Au umflat facturile
Avocatul FC Steaua, Catalin Ciubota, a declarat, ieri, ca nu stia de existenta unei datorii a clubului catre firma de paza BGS si ca daca aceasta exista va fi platita, adaugand ca nu se va ajunge la punerea sub sechestru a gruparii din Bulevardul Ghencea. "Acum aud pentru prima data de asa ceva. Am ramas si eu surprins. Nu poate fi vorba de punere sub sechestru a clubului. Steaua este un club mare. Cred ca este doar o atitudine de rea-credinta a BGS-ului. Daca Steaua datoreaza aceasta suma, nu vor fi probleme in a fi achitata. Nu este o suma atat de mare", a spus Catalin Ciubota, citat de Mediafax.
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca echipa sa va plati doar ce a fost facturat corect de catre firma reclamanta, acuzandu-i pe respectivii ca au "umflat" cheltuielile. "Pai Oprea (Bogdan Oprea, presedintele BGS) a ramas fara contracte. De asta este asa suparat. Noi am renuntat la serviciile lor (fiind angajata firma de paza a lui Zmarandescu) dupa ce am constatat ca pe langa pretul mare practicat, ne mai si umflau facturile. I-am chemat de cateva ori si le-am spus ca serviciile lor nu se regasesc in anumite sume pe care le facturau. Atunci a recunoscut ca a gresit. Acum vad ca vine cu procese, cu amenintari de executare silita. Prostii! Sa stea linistit, ce a fost facturat corect se va plati!", a spus Argaseala la sptfm.
BGS da vina pe club
Presedintele BGS, Bogdan Oprea ne-a declarat ca a incercat in nenumarate randuri rezolvarea problemei pe cale amiabila, ajungand la un moment dat la o intelegere cu Becali, intelegere pe care Valeriu Argaseala nu a pus-o in practica. "Noi nu am avut pana acum procese cu clubul Steaua. Eu am avut o discutie mai mult decat amicala cu domnul Becali care mi-a garantat in nenumarate randuri ca o sa imi plateasca. Partea proasta e ca domnul Argaseala nu l-a ascultat. Domnul Becali chiar nu are nici o vina la faza asta. Acum eu am incercat in fel si chip, am vorbit si cu unu si cu altu". Oprea a declarat ca, intr-o discutie avuta cu Argaseala, acesta a declarat ca Steaua este un nume in fotbalul mondial si judecata nu este modalitatea de recuperare a banilor. "Domnul Argaseala spunea ca nu avem cum sa facem noi lucru asta, ca Steaua este un club mare. Eu mi-am facut treaba, oamenii si-au facut treaba, totul a mers mai bine decat se astepta oricine si nu imi primesc banii. Mi s-a motivat ca Steaua este un club de renume mondial, dar sa si-l mentina platind facturile". Seful BGS a mai spus ca afirmatiile lui Argaseala conform carora facturile ar fi fost umflate sunt "minciuni". "Toate facturile catre club sunt facturi agreate. Sunt facturi in baza unor ordine de plata. Nu ma mira ca Argaseala a declarat asa ceva", a spus acesta.
Zmarandescu: Au inscenat incidente
Ofiterul de securitate al Stelei si bodyguardul lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu, a relatat despre "problemele" pe care le-a creat firma BGS.
Zmarandescu a spus ca ii suspecteaza pe cei de la BGS ca au inscenat incidentele de la meciul Steaua - FC Timisoara, incidente soldate cu ranirea mai multor suporteri stelisti, ca urmare a interventiei firmei respective pentru ca fanii aprinsesera o torta. "Da, la un meci disputat acasa, trei dintre angajatii lor au intrat cu o camera de filmat pe stadion. Erau imbracati ca simpli suporteri. I-am lasat pentru ca am crezut ca vor sa isi faca poze intre ei. La un moment dat, pe monitorizarea video am observat ca ei filmau cu insistenta un anumit punct din peluza. Acolo nu se intampla nimic. Abia dupa vreo cinci minute, au inceput cativa suporteri sa aprinda patru-cinci torte. Normal ca mi se pare suspect faptul ca filmau o zona in care urma sa se intample acest incident. Cred ca a fost o incercare de a discredita clubul si serviciile de paza si securitate", a declarat acesta.
Robert MIRCEA 
 Afisari: 1732  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
rea- credinta   de Gabrielsibiu
Dar despre provocarea din meciul Steaua-Dinamo nu ne amintim?    de Un Agricultor
kileri...   de dorumare
A r h i v a
  Becali: Nu o sa risc averea familiei pentru Steaua    7 comentarii
  Agricultura romaneasca este la pamant    14 comentarii
  Strasbourg ne vede rau    7 comentarii
  Revendicari de noua miliarde de euro    5 comentarii
  Practica neunitara in Justitie    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 File de pangasius la gratar (5486 afisari)
 Cea mai dorita femeie (2178 afisari)
 Orasul-gemenilor creat de Mengele (1877 afisari)
 Portareii la poarta Stelei (1732 afisari)
 Becali: Nu o sa risc averea familiei pentru Steaua (1644 afisari)
 Cu eleva porno la "exorcizare" (2940 afisari)
 Scandalul sexual la nivel inalt intre Franta si Spania continua (2227 afisari)
 Atacat de cerbul pe care-l credea mort - VIDEO (1803 afisari)
 Mai sexi in lenjerie intima decat Kate Moss este Rosie Huntington-Whiteley! (FOTO&VIDEO) (1772 afisari)
 O studenta de la Virginia Tech a fost decapitata de un coleg  (1768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01117 sec.