Ziua Logo
  Nr. 4442 de joi, 22 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Deconspirare masluita
Mircea Dinescu a declarat marti ca primele dosare de informator primite de CNSAS au fost cele ale fostilor detinuti politici pentru ca acestia sa fie deconspirati. "Ei au fost primii livrati si cred ca am gresit atunci. Securistii se uitau la televizor si radeau cum ii dadeam in gat pe astia", a explicat, conform Agerpres, membrul CNSAS in fata reprezentantilor institutiei similare din Polonia. El a adaugat ca pe masa Colegiului nu au ajuns si dosarele esentiale legate de oamenii politici, ci au venit "camioane de paie si fan, dar fara boabele de recolta". (C.A.)
Zapada pentru Udrea
Mai multe basculante cu zapada au fost transportate la Gura Humorului week-endul trecut pentru ca ministrul Turismului Elena Udrea, care a efectuat o vizita in zona, sa poata parcurge un traseu cu sania, acuza liderul PNL Suceava Alexandru Baisanu citat de Mediafax. "Se face turism pe bannere, cu trompete si sanii", a spus liberalul, care a apreciat ca o vizita de lucru nu presupune organizarea unei "primiri in Paradis" si a catalogat primirea Elenei Udrea ca fiind in stil ceausist. (I.S.C.)
Pensii de lux dupa 2000
Liderul PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a acuzat guvernarile Nastase si Tariceanu ca au creat categoria "pensionarilor de lux" prin modificarea succesiva a legii pensiilor. "Din 2000 incoace, s-au dat 40 de acte normative prin care s-a modificat aceasta lege. Prin acestea, s-a introdus categoria numita pensionari de lux. Acestia nu isi primesc pensiile pentru ca au contribuit mai mult la buget, ci pe baza unor merite, ajungand la sume foarte mari", a sustinut taranistul, citat de Mediafax. Conform acestuia, Executivul ar trebui sa faca ordine in acest domeniu. (C.A.)
Banii, Geoana!
Un roman care s-a intors curand din strainatate i-a cerut ieri presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si respecte promisiunea din campania electorala si sa ii ofere cei 25.000 de euro fagaduiti. "Domnul Geoana a promis la lansarea candidatilor PSD de la Milano ca pentru fiecare roman intors acasa va da 25.000 de euro", a explicat Adrian Chifu din Piatra Neamt, citat de Realitatea TV. El a declarat ca vrea ca politicienii romani sa invete pentru totdeauna ca lucrurile promise trebuie si indeplinite. Nemteanul a adaugat ca nu are nevoie disperata de bani, dar doreste sa dea o lectie clasei politice autohtone si un impuls romanilor sa se intoarca acasa. (C.A.)
A r h i v a
  Elwis nu mai canta    15 comentarii
  Gestionarea crizei ca prioritate    1 comentariu
  Roberta lucreaza neprotejata    6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Raduleasca si Guta, "vagaboanda si domnul" (3514 afisari)
 Santaj la clasa politica (2268 afisari)
 Roberta lucreaza neprotejata (1842 afisari)
 Elwis nu mai canta (1729 afisari)
 Ne intercepteaza fara control (1365 afisari)
 Sigourney Weaver cu chilotii la vedere intr-o emisiune TV (5584 afisari)
 Sexy-show involuntar la Campionatul European de patinaj artistic! (FOTO&VIDEO) (4940 afisari)
 Cazul "Valiza" II: Becali zice ca i-a dat 100.000 de euro lui Liviu Dragnea, ministrul spune ca nu-si mai aminteste  (4504 afisari)
 Mengele si-a continuat experimentele de la Auschwitz in Brazilia (3292 afisari)
 A crescut timp de 17 ani copilul amantului sotiei, crezand ca e al sau (2816 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01780 sec.