Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Adjunctul SRI demis
Adjunctul directorului SRI, Dumitru Zamfir, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie, a fost eliberat din functie, printr-un decret, semnat ieri, de Traian Basescu. Dumitru Ion Zamfir a fost numit adjunct al Directorului SRI la data de 23 septembrie 1997. El a fost trecut in rezerva in vara lui 2008 , dar a ramas in continuare ca adjunct SRI. (R.M.)
Ingropat de viu
Un muncitor a murit, ingropat sub un mal de pamant, ieri, pe un santier de constructii din Sectorul 3 al Capitalei. Alti doi barbati implicati in accident sunt raniti, potrivit ISU. Cei trei au fost prinsi sub malul de pamant in timp ce faceau lucrari la fundatia unui imobil de pe strada Fetesti. Echipajele SMURD s-au deplasat la fata locului cu sase autospeciale. (A.N.P.)
Cristea dator la Loterie
Tribunalul Bucuresti a decis ca fostul director general al Loteriei Romane, Nicolae Cristea, sa returneze institutiei aproximativ 300.000 de lei reprezentand sume incasate necuvenit (prime, stimulente) in perioada 2004-2005. Decizia nu e definitiva. Instanta a respins insa celelalte cereri formulate de Loteria Romana impotriva lui Cristea. (R.M.)
Dosarul permiselor
Primul termen al procesului in care 28 de persoane sunt acuzate in cazul fraudarii examenelor pentru obtinerea permisului de conducere din Arges a avut loc, ieri la Curtea de Apel Targu Mures. Cauza a fost amanata la cererea mai multor avocati, din diverse cauze. Unii inculpati au cerut revocarea masurii arestului preventiv insa reprezentantul DNA a spus ca cererea este nefondata. (A.N.P.)
Carstea-Oprescu: 1-0
Fostul director al Administratiei Parcuri si Agrement Bucuresti, Virgil Carstea, concediat de Sorin Oprescu, a castigat procesul in care a contestat revocarea sa de catre edilul sef. Instanta a obligat Primaria la reintegrarea lui Carstea pe postul si functia detinute anterior concedierii. Solutia nu este definitiva. Carstea a fost demis in 2008, in urma raportului Comisiei de Disciplina din Primaria Capitalei privind activitatea acestuia. (A.N.P.)
Sanctiuni la penitenciar
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a cerut CSM incetarea detasarii procurorului Adrian Dicu de la conducerea Penitenciarului Giurgiu. Cererea ministeriala survine scandalului in care acesta a fost implicat ca urmare a difuzarii unor imagini in care apare, la o petrecere, imbracat in zeghe si incatusat, insotit de doi subordonati. CSM a admis cererea lui Predoiu. (R.M.)
A r h i v a
  Droguri gratis in scoli    
  CSM sare pentru banii magistratilor    1 comentariu
  Romania - condamnatul de serviciu la CEDO    4 comentarii
  Meci amanat in dosarul transferurilor    
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01491 sec.