Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dupa plecarea lui Radoi la Al-Hilal, un alt stelist e gata sa paraseasca gruparea din Ghencea
Banel spre Moscova
-- Steaua pare sa dea lovitura dupa lovitura pe piata transferurilor, fiind foarte aproape de a vinde un al doilea jucator pe bani buni, care sa ajute clubul sa scape din situatia mai putin fericita prin care trece patronul Gigi Becali, din cauza crizei mondiale. Dupa ce a anuntat ca plecarea lui Mirel Radoi la Al-Hilal este perfectata, trecerea fostului capitan al Stelei in Arabia Saudita costand gruparea antrenata de Olaroiu 6 milioane de euro, Becali este pe cale sa lase un alt jucator cu vechime in Ghencea sa plece.
Unul dintre acestia este Banel Nicolita, iar celalalt, foarte probabil, este Dorin Goian. Cum deja a plecat un fundas central, Radoi, e greu de crezut ca Gigi Becali i-ar mai da drumul si lui Goian. In cazul lui Banel, lucrurile stau altfel, insa. Mijlocasul dreapta al nationalei este dorit insistent de catre Dinamo Moscova, formatie care deja a inaintat o oferta de transfer pentru roman, in valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Rusii au fost si la partida dintre Steaua si Lyon, din cadrul Ligii Cam�pionilor, si acolo au discutat pentru prima data cu Gigi Becali, numai ca acesta a cerut o suma destul de mare pentru jucatorul sau, in jur de 4 milioane de euro. Rusii au cerut timp de gandire, iar acum, profitand de faptul ca preturile jucatorilor au scazut din cauza crizei mondiale, au inaintat o noua oferta pentru Nicolita, scazand insa pretul, asta si dupa experienta cu Ropotan, acolo unde transferul a intrat in impas din cauza TVA-ului. Numai ca si asa suma de 3 milioane de euro e considerata drept una corecta de Gigi Becali, si, in conditiile in care Steaua il are deja pe Szekely capabil sa joace pe postul lui Banel, acesta din urma poate pleca nestingherit. Daca va pleca la rusi, transferul fiind aproape perfectat, Banel va incasa aproximativ 500.000 de euro pe sezon. Dinamo Moscova joaca in alb-albastru, este cel mai vechi club din Rusia si singurul care nu a retrogradat niciodata, a terminat pe locul trei ultimul campionat si va participa in sezonul urmator in Cupa UEFA.
Radoi a semnat
Gigi Becali a declarat ieri ca plecarea lui Mirel Radoi la Al-Hilal este rezolvata. "Astazi (n.r. ieri) se semneaza actele. Sase milioane suma de transfer, iar pentru el 1,4 milioane de euro salariu. Cum sa-ti para rau cand el pleaca la mai bine. De mult imi spunea Olaroiu ca il vrea, zicea ca poate sa dea pentru el 6-7 milioane. Eu voiam sa plece in Europa, dar asta e situatia. Steaua era mai puternica cu Radoi. Dar performante a facut si fara Radoi in teren. Il poate inlocui Tudose", a spus Becali. Radoi trebuia sa plece aseara din cantonamentul de la Oliva Nova, din Spania. El ar putea debuta la Al-Hilal pe data de 23 ianuarie.
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 240  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
bravo   de dorumare
A r h i v a
  Mascariciul razboinic    1 comentariu
  Becali: "La Cluj n-am nicio sansa    
  Antrenori macinati    
  Bagat in seama de Basescu    
  Dica pus la zid    
  La loc comanda!    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01046 sec.