Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Antrenori macinati
-- Relatiile lui Gigi Becali cu tehnicienii pe care ii aduce pe banca tehnica a Stelei seamana leit cu povestile telenovelelor. La inceput e dragoste si armonie, apoi, incet-incet, latifundiarul face ce face si ii determina pe antrenori sa paraseasca Steaua fara sa se mai uite in urma.
Doua dintre simbolurile Stelei, Hagi si Lacatus, au fost introduse de Becali in masina sa de tocat antrenori. Daca primul a avut demnitatea de a pleca imediat ce latifundiarul a sunat pe banca tehnica pentru a intra un anumit jucator pe teren, plus declaratiile de rigoare dupa ce Steaua nu juca cum dorea el, Lacatus a plecat imediat dupa unele vorbe deloc magulitoare ale patronului, in urma meciului pierdut acasa de Steaua, cu Lyon, si s-a intors la fel de repede. Primul care a avut de-a face cu aerele lui Becali de "Stie-tot", a fost tocmai cel pe care acum Gigi il suna atunci cand mai face cate un transfer, adica Victor Piturca. Relatia de amicitie dintre cei doi a fost pusa serios la indoiala atunci cand Piti era antrenorul Stelei, adica acum mai bine de sapte ani. Atunci, Gigi Becali a hotarat sa-l dea afara pe Romeo Paduretu de la Steaua, pentru ca nu-i placea ca jucator, moment in care Piturca a amenintat ca-si va da demisia daca acest lucru se va intampla. Urmarea? Piti a plecat din Ghencea. Nici Anghel Iordanescu nu a scapat furiei latifundiarului. "Si pe Iordanescu l-am trecut deja pe lista dusmanilor. E un pervers si un fals, care a luat spaga ca sa cheme jucatori la nationala". Zenga si Dorinel Munteanu sunt alte nume care nu s-au bucurat deloc de simpatia lui Gigi Becali, plecand si ei in urma unor scandaluri. Singurii care au reusit sa-l imblanzeasca pe finantator au fost Oleg Protasov si Cosmin Olaroiu, ambii insa avandu-l "pavaza" pe Mihai Stoica, la acea vreme manager general in Ghencea.
Pagina realizata de Cristian Munteanu 
 Afisari: 246  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Mascariciul razboinic    1 comentariu
  Becali: "La Cluj n-am nicio sansa    
  Bagat in seama de Basescu    
  Banel spre Moscova    1 comentariu
  Dica pus la zid    
  La loc comanda!    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00885 sec.