Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Umbra lui Boy George la Londra
-- Buhait si cu o privire ursuza, solistul britanic Boy George era, ieri, de nerecunoscut in timp ce parasea resedinta sa din Londra, bucurandu-se de ultimele zile de libertate, relateaza dailymail.co.uk.
Cantaretul in varsta de 47 de ani, al carui nume real este George O'Dowd, a fost gasit vinovat pentru rapirea si privarea de libertate a unui barbat ce lucra ca escorta. Acesta din urma a afirmat ca, in urma unui conflict, Boy George l-a incatusat de un zid si l-a biciuit. Judecatorul David Randford l-a avertizat pe Boy George ca, mai mult ca sigur, va fi condamnat la inchisoare. Sentinta maxima pentru privare de libertate, in Marea Britanie, este inchisoarea pe viata.
Boy George l-ar fi incatusat, pe 28 aprilie anul trecut, pe norvegianul Audun Carlsen, 29 de ani, in timp ce verifica daca barbatul i-a umblat in calculatorul personal. Muzicianul britanic a pretins ca acesta i-ar fi sters din computer o serie de fotografii. Artistul a negat ca l-ar fi lovit sau agresat pe Carlsen, sugerand ca vanataile de pe corpul acestuia ar fi fost produse de HIV. Procurorii au declarat ca cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui website pentru homosexuali si bisexuali. Procurorul sef, Heather Norton, a afirmat ca prima intalnire a mers bine pana in momentul in care Boy George a inceput sa-l suspecteze pe Carlsen ca ar incerca sa-i sparga parola de la calculator. (Ruxandra Radus)
A r h i v a
  Mama eroina    
  Vladimir Putin picteaza in scopuri caritabile    1 comentariu
  "Slumdog" criticat de Bollywood    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00670 sec.