Ziua Logo
  Nr. 4433 de luni, 12 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Infractiuni la frontiera
In primele zile ale anului, politistii de frontiera au constatat aproximativ 384 de acte ilegale savarsite atat de cetateni romani, cat si straini. Infractiunile au fost variate, pornind de la tentativa de trecere ilegala a frontierei, fals si nerespectarea regimului armelor si terminand cu braconaj si circulatia fara permis de conducere. (A.N.P.)
Oprea pe sectii
Ministrul Gabriel Oprea si seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, au vizitat doua sectii de Politie. Una dintre ele, Sectia 10, functioneaza in cel mai vechi sediu, iar cealalta, Sectia 1 Politie, este una dintre cele mai moderne, arata MAI. "Nu vreau sa ne luptam cu infractorii secolului XXI folosind mijloace din alte vremuri", a spus Oprea, care a cerut "eficienta" in activitatea politistilor. (A.N.P.).
Oprit cu arma
Politistii din Valcea au folosit armamentul pentru prinderea unui tanar care conducea o masina neinmatriculata. Acesta a refuzat sa opreasca la somatii, a fost urmarit pe o distanta de mai multi kilometri, a provocat un accident, apoi a abandonat masina si a fugit intr-o padure. Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal. (R.M.)
Politisti agresati
Un sofer din Slatina este cercetat pentru ultraj, dupa ce o patrula de politisti i-a solicitat documentele, insa el a refuzat sa se legitimeze, i-a injurat pe politisti, apoi a urcat in masina si i-a tarat pe acestia pe o distanta de circa 15 metri, potrivit Mediafax.
Unul dintre politisti, agent la Politia municipiului Slatina, a fost ranit. (R.M.)
Pietroi in flagrant
Unul din fratii lui Sile Pietroi, Radu Fierbantu, a fost prins de politistii Sectiei 18 din Capitala in timp ce spargea un apartament din Calea 13 Septembrie, impreuna cu o alta persoana. La momentul flagrantului cei doi au aruncat pe geamul de la gheena blocului surubelnite, cagule si doua "guri de lup". Cei doi vor fi prezentati Judecatoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva. (A.N.P.)
 Afisari: 117  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Razboiul justitiarilor    1 comentariu
  CSM risca sa-si piarda puterea    3 comentarii
  Capitala carambolurilor    
  O judecatoare si-a inscenat un accident    
 Top afisari / comentarii 
 Patatii de la guvernare (1931 afisari)
 Valizele fotbalului (I) (1876 afisari)
 Oprea si-a asigurat spatele (1721 afisari)
 Armaghedon in Gaza (1696 afisari)
 Turcu, donator de bani si incultura (1594 afisari)
 Buna seara, bine v-am gasit la stirile in pielea goala! (VIDEO) (5027 afisari)
 Medvedev sare la gatul "papusarului" Putin (4219 afisari)
 Televizoarele cu plasma ar putea fi interzise in Uniunea Europeana  (4030 afisari)
 Laureat al Premiului Nobel: Romania va ajunge printre cele mai dezvoltate 15 state din UE in urmatorii 25 de ani (3698 afisari)
 Pamela Anderson, cu fundul in sus (3389 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00809 sec.