Ziua Logo
  Nr. 4432 de sambata, 10 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Prada locala impartita dupa algoritm
-- Pesedistii si democrat-liberalii din judetele patriei au trecut voiniceste la impartirea functiilor din teritoriu pentru a nu mai lasa nicio pozitie importanta pe mana adversarilor liberali care i-au privat de beneficii in ultimii ani.
"Algoritmul e simplu: aleg eu o functie, ei doua, si dupa ce le impartim cadem la pace daca vrem sa schimbam ceva", ne-a declarat un social-democrat, lider de filiala. Diferitele directii teritoriale, inspectorate si alte trufandale locale in fruntea carora se pot instala cu mare fala profesionistii de partid sunt scoase la mezat fara niciun fel de jena pe taraba politica. Conform reprezentantilor PSD si PDL, "specialistii" fostei guvernari sunt inlaturati pentru ca au politizat institutiile deconcentrate si acum trebuie sa faca loc oamenilor de buna-credinta. "Trebuie sa respectam ce s-a decis la nivel national, sa colaboram si in teritoriu. Vom imparti tot ce este de impartit in judet cu mare grija pentru a nu exista discutii ca cineva a luat mai mult. Respectam cu sfintenie Protocolul", ne-a explicat cu mare grija un alt lider local. De pe meleagurile moldovenesti, seful pesedistilor suceveni, Gavril Marza, a anuntat ca functiile de conducere ale diverselor institutii de stat vor fi ocupate de specialisti ai PDL si PSD dupa ce se va analiza activitatea directilor aflati in prezent in functie.
Din pacate pentru Coalitia de guvernare, situatia nu este roz in toate judetele, in unele aparand tensiuni majore la impartirea puterii locale. "Mai greu, mai cu poticneli, se vor rezolva toate problemele. Acum doar nu ii lasam pe astia la conducere ca nu ne intelegem noi", ne-au spus surse din conducerea PSD.
Cristian ANDREI 
A r h i v a
  Coalitia impiedicata    
  Colaborarea la nivel local este obligatorie    
  Parlamentarii cersesc bani pentru chirie    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Vulpea s-a intors la locul faptei (2289 afisari)
 Frigul vine si de la Bruxelles (2093 afisari)
 Fitilele lui Putin (2090 afisari)
 Ce se ascunde in spatele provocarii lui Putin (1944 afisari)
 Lesinata dupa Vadim (1800 afisari)
 Sarut lesbian si incestuos pe covorul rosu! - FOTO (2867 afisari)
 Starleta anului 2008 face topless in 2009! - FOTO (2820 afisari)
 Un student s-a sinucis in statia de metrou Piata Romana (2131 afisari)
 Windows 7 repara gafele Vista (1957 afisari)
 "Premierul" Putin: Rusia este pregătită să privatizeze sistemul ucrainean de transport al gazului și propune Uniunii Europene să acorde un credit Ucrainei (1861 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00815 sec.