Ziua Logo
  Nr. 4432 de sambata, 10 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Dependenta de cumparaturi i-a adus moartea
-- O celibatara britanica, in varsta de 77 de ani, obsedata de shopping, a murit strivita de propriile cumparaturi.
Joan Cunnane, din Manchester, avea peste 300 de esarfe pe langa alte mii de obiecte casnice, ornamente, bijuterii false si de valoare. Acestea ocupau atat de mult spatiu in casa ei, incat ii mai ramasese liber doar un culoar cu o latime de jumatate de metru, iar masina si garajul ii erau de asemenea ingropate in lucruri.
Excentrica pensionara, care nu are familie din cate se stie, se pare ca a murit de deshidratare. Cel mai apropiat prieten al acesteia, Roy Moran a declarat: "Cred ca pur si simplu ii facea placere sa cumpere lucruri - niciunul cu adevarat necesar. Cumpara de toate. Asta se intampla de 16 ani, de cand si-a cumparat aceasta locuinta".
Deoarece nu s-a prezentat la o programare la spital marti, femeia a fost data disparuta. Astfel, au fost trimise echipaje de politisti si caini la casa septuagenarei, care, insa, nu au reusit sa o gaseasca. In fiecare camera erau atat de multe lucruri incat au ezitat sa lase cainii sa intre acolo... O adevarata capcana a mortii." Politiei i-a luat doua zile intregi sa se strecoare prin casa femeii. In cele din urma, trupul ei neinsufletit a fost gasit ingropat sub un metru de pachete, intr-o camera din spatele casei.
Vecinii, socati de tragica moarte a lui Joan Cunnane, si-o amintesc ca pe o buna catolica si o prezenta mai mult decat discreta (nu deschidea usa nici macar postasului). Politia din Manchester a inchis rapid cazul, din lipsa circumstantelor suspecte. (A.M.)
A r h i v a
  Che, erou de Hollywood    8 comentarii
  Amy vizata de teroristi    8 comentarii
  Integrama cat un bloc    
 Top afisari / comentarii 
 Vulpea s-a intors la locul faptei (2289 afisari)
 Frigul vine si de la Bruxelles (2093 afisari)
 Fitilele lui Putin (2090 afisari)
 Ce se ascunde in spatele provocarii lui Putin (1944 afisari)
 Lesinata dupa Vadim (1800 afisari)
 Sarut lesbian si incestuos pe covorul rosu! - FOTO (2867 afisari)
 Starleta anului 2008 face topless in 2009! - FOTO (2820 afisari)
 Un student s-a sinucis in statia de metrou Piata Romana (2131 afisari)
 Windows 7 repara gafele Vista (1957 afisari)
 "Premierul" Putin: Rusia este pregătită să privatizeze sistemul ucrainean de transport al gazului și propune Uniunii Europene să acorde un credit Ucrainei (1861 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00767 sec.