Ziua Logo
  Nr. 4428 de marti, 6 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Cadou pentru Teia Sponte
Vicepresedintele Clubului Steaua, Teia Sponte, a primit o autorizatie de construire ilegala cu ajutorul primarului din Voluntari, Florentin Pandele, arata DNA. Este vorba de un imobil de opt etaje, sustin procurorii, care au deschis un nou dosar referitor la aceste ilegalitati. Sponte este "unul dintre subordonatii pe linie de afaceri ai lui Gigi Becali, acesta din urma aflandu-se in relatii apropiate de prietenie cu Florentin Pandele", precizeaza DNA. (M.G.)
Legea caselor la CCR
Curtea Constitutionala a Romaniei va lua in discutie in data de 14 ianuarie sesizarea presedintelui Traian Basescu vizand modificarile aduse Legii caselor nationalizate, altele decat cele dezbatute deja de CCR, informeaza NewsIn. Seful statului a sesizat aspecte de ordin procedural, dar si aspecte de fond referitoare la "prevederi ce nu respecta exigentele CEDO". (A.N.P.)
Codreanu judecat
Brustur Corneliu Zelea Codreanu, administratorul Dealu Mare Sighisoara, a fost trimis in judecata de procu�rorii DNA pentru un prejudiciu de aproximativ 173.600 de euro creat Comunitatii Europene. El este acuzat ca a prezentat Agentiei SAPARD, pentru a obtine cofinantare, dosare de achizitii continand acte false. (M.G.)
Manastire in flacari
O persoana a murit, ieri, in urma unui incendiu puternic izbucnit la chiliile de la Manastirea Lainici din judetul Gorj. Calugarii au spus ca victima este un fost miner in varsta de 74 de ani, care in ultimii 20 de ani a locuit alaturi de acestia, ajutandu-i la muncile de zi cu zi. Pompierii cred ca victima a venit cu o sursa de foc la magazia de lemne si ca, cel mai probabil, atunci a izbucnit incendiul. (R.M.)
Mafia permiselor
Un ofiter examinator de la Serviciului Permise Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat ca a primit mita pentru a promova un candidat la proba practica pentru obtinerea permisului auto. Alaturi de acesta va fi judecat si un instructor auto, la scoala Auto Intact SRL Bucuresti, pentru compli�citate la dare de mita. (A.N.P.)
Victimele frigului
Doua persoane au ajuns, in ultimele 24 de ore, la Spitalul de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" din Galati dupa ce au suferit degeraturi . In ambele cazuri este vorba despre leziuni grave la maini si picioare, dupa ce persoanele respective au stat in frig timp de mai multe ore, a declarat dr. Mihai Bucatanschi, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" din Galati, pentru Mediafax. (R.M.)
A r h i v a
  Scandalul magistratilor asimilati    1 comentariu
  Mii de calatori blocati in gari    
  29.000 de permise suspendate in Capitala anul trecut    
  DNA: Copos a regizat afacerea Loteria lI    
 Top afisari / comentarii 
 Pregatiti-va pentru razboiul din Ucraina (4766 afisari)
 Secretele familiei Travolta (4247 afisari)
 Vremea cand ataca uliii (2286 afisari)
 Aviatia militara intra in colaps (2209 afisari)
 Gaza incercuita (2096 afisari)
 Teapa ruseascã: Comisarul european pentru energie recunoaºte cã nu s-a aºteptat la sistarea gazului rusesc cãtre Europa  (886 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02251 sec.