Ziua Logo
  Nr. 4428 de marti, 6 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Sita pentru secretarii de stat
O comisie formata din principalii lideri ai PDL va analiza, timp de o saptamana, calitatile candidatilor pentru posturile de secretari de stat care vor reveni partidului, lista finala a acestora urmand sa fie facuta publica lunea viitoare.
Din comisie fac parte sefii PDL de la centru - Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur - dar si liderii unor filiale judetene care au obtinut rezultate bune la alegerile parlamentare: Gheorghe Falca de la Arad, Mircea Hava de la Alba, Florin Popescu - Dambovita, Gheorghe Stefan - Neamt. "Am stabilit si o serie de criterii care vor fi luate in calcul la desemnarea secretarilor de stat: competenta, profesionalism, integritate, spirit de echipa si efort, pentru ca avem nevoie de efort in perioada urmatoare", a declarat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, precizand ca numarul cv-urilor depuse depaseste numarul posturilor de secretari de stat care revin pedelistilor. El a reamintit ca in functiile de secretar de stat din ministere vor fi desemnate persoane de aceeasi culoare politica ca si ministrul, cu exceptia cate unui singur secretar de stat pentru fiecare portofoliu care va veni din randul partidului partener de coalitie. Flutur a adaugat ca pe agenda partidului prioritatile pentru perioada imediat urmatoare sunt intrunirea Colegiului Director, o discutie cu partenerii de coalitie - PSD - pentru impartirea posturilor de rangul doi din ministere, dar si o intalnire intre ministrii PDL cu parlamentarii partidului pentru a-i pune la curent cu urgentele legislative ale fiecarui minister.
Irina S. CHIROIU 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Ipocrizie pe fata !   de george nemteanu
A r h i v a
  Avant spre Cotroceni    5 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Pregatiti-va pentru razboiul din Ucraina (4766 afisari)
 Secretele familiei Travolta (4247 afisari)
 Vremea cand ataca uliii (2286 afisari)
 Aviatia militara intra in colaps (2209 afisari)
 Gaza incercuita (2096 afisari)
 Teapa rusească: Comisarul european pentru energie recunoaște că nu s-a așteptat la sistarea gazului rusesc către Europa  (886 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02060 sec.